Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τέλος ο Νικοπολίδης από τον Ολυμπιακό!!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Προδιαγεγραμμένο διαζύγιο μετά την αποχώρηση Μίτσελ. «Θα είναι πάντα στρατιώτης του Ολυμπιακού», λένε στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Τέλος ο Νικοπολίδης από τον Ολυμπιακό
Με απόφαση του Αντώνη Νικοπολίδη, που ήταν προδιαγεγραμμένη μετά την αποχώρηση Μίτσελ, λύθηκε η συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ διατηρούσε πόστο στο τεχνικό τιμ, ως άμεσος συνεργάτης του Ισπανού τεχνικού και παρέμεινε -όπως του ζητήθηκε από τη διοίκηση- μέχρι και σήμερα ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στη νέα εποχή μετά την πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα. «Θα είναι πάντα στρατιώτης του Ολυμπιακού», λένε στην πειραϊκή ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της Ερυθρόλευκης Οικογένειας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Νικοπολίδης ήταν στο τεχνικό τιμ και επί θητείας Λεονάρντο Ζαρντίμ και όταν ο τελευταίος απολύθηκε, είχε αναλάβει υπηρεσιακός τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: