Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Μάχη μέχρι το τέλος»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Στέλιος Κατρακυλάκης και μίλησε για την μάχη της ανόδου στη Γ’ εθνική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την νίκη της Καβάλας:
«Δεν κάναμε τρομερή εμφάνιση αλλά είχαμε πέντε κλασσικότατες ευκαιρίες και δύο δοκάρια. Αυτό που μετράει είναι το τρίποντο».
Για την γκέλα του Άρη:
« Η Δόξα έπαιξε για την φανέλα της και είναι μια δυνατή ομάδα. Η ήττα του Άρη είναι καλοδεχούμενη και ευελπιστούμε να γκελάρει και ο Πανσερραϊκός στο άμεσο μέλλον».
Για την μάχη της ανόδου:
«Μέχρι την προτελευταία αγωνιστική πιστεύω θα παιχτεί η άνοδος. Όλες οι ομάδες πάνε σε δύσκολες έδρες με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Εμείς δεν νιώθουμε πίεση, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και θέλουμε να περάσουμε από όλες τις δύσκολες έδρες. Όλα είναι ανοιχτά, καμία ομάδα δεν έχει προβάδισμα και όλες οι διαφορές μπορούν να εξαφανιστούν. Κάθε αγωνιστική κάποια ομάδα θα έχει κάποιο δύσκολο παιχνίδι».
Για τους δύσκολους αγωνιστικούς χώρους:
«Δυστυχώς έτσι είναι η κατηγορία και υπάρχουν άσχημοι αγωνιστικοί χώροι. Όλες οι ομάδες παίζουν σε τέτοια γήπεδα. Το δικό μας γήπεδο είναι μια χαρά από κάθε άποψη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: