Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Με τρύπιο… κέντρο ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο!!

Έχει ξεμείνει από ποδοσφαιριστές για το κέντρο ο ΠΑΟΚ και αν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό διεξαχθεί αυτήν την Κυριακή, η ομάδα θα πάει «γυμνή» στη Λεωφόρο, με τον Αναστασιάδη να φέρει μεγάλη ευθύνη.

Με τρύπιο… κέντρο ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο
Με αρκετά αποδυναμωμένο κέντρο θα πάει ο ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 27η αγωνιστική της Super League (αν γίνει αυτήν την Κυριακή) και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες, Μαντούρο-Τζανδράρης, ενώ είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να παίξει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Έλληνας μέσος μπήκε με ελάχιστες προπονήσεις να παίξει στο Περιστέρι και το «πληρώνει», όπως και η ομάδα του.

Παράλληλα, δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε και ο Έργκις Κάτσε, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στα ματς με τον Εργοτέλη και το «τριφύλλι». Ουσιαστικά, έχει μείνει μόνο ο Κριστιάν Νομπόα. Πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, που δεν ήταν κακός με τη Βέροια, αλλά το προσεχές ματς είναι μεγάλης δυσκολίας και ο Έλληνας ομογενής αποκτήθηκε για στόπερ και όχι για αμυντικός χαφ.

Ο Εγιάλ Γκολάσα μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα. Όμως αφενός ανέβασε μόλις χθες στροφές και αφετέρου, θα αγωνιστεί λογικά δίπλα στον Νομπόα, κάποιος παίκτης με ανασταλτικές ικανότητες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: