Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Θέλει ενωμένο ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης και μίλησε για τον «Δικέφαλο» και την πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα γενέθλια του Σούλη Μαρκόπουλου:
«Είναι ακμαιότατος και δουλευταράς. Έχει πάθος για την δουλειά του και να είναι γερός αυτός και η οικογένεια του».
Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο:
« Ήταν μια κατάσταση που ταλαιπώρησε την ομάδα. Περιμέναμε πολύ να παίξουμε το παιχνίδι και το αποτέλεσμα όπως ήρθε μας άφησε μια πίκρα και μια απογοήτευση. Ο αθλητισμός είναι γεμάτος από τέτοιες σελίδες και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε μπροστά. Έγινε μια μεγάλη κουβέντα για την διαιτησία αλλά αυτό έχει περάσει, έχει τελειώσει και πρέπει ο καθένας να κάνει όσο καλύτερα μπορεί την δουλειά του. Κάναμε εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε, ας κάνουν όλοι σωστά την δουλειά τους».
Για την πιθανή εμπλοκή του Σαββίδη στην ΚΑΕ:
«Ξέρουμε ότι η πρόθεση του είναι δεδομένη και ότι θέλει να δει έναν ενωμένο και δυνατό ΠΑΟΚ. Ξέρει ποια είναι η δύναμη και η ιστορία του ΠΑΟΚ, σαφώς αγαπάει πιο πολύ το ποδόσφαιρο αλλά αυτό που αγαπάει πιο πολύ από όλα είναι ο ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή θα πάρει την ομάδα και θα λειτουργήσει σε άλλο επίπεδο. Υπάρχουν προβλήματα στον επαγγελματικό αθλητισμό και ειδικά ο ποδοσφαιρικός ο ΠΑΟΚ είχε τρομερά προβλήματα. Όλοι θέλουν να βγουν από τα προβλήματα αυτά και η προτεραιότητα του μεγαλομετόχου είναι τα χρέη. Αμέσως μετά θα έχει την άνεση να σκεφτεί το πώς θα βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν αρνήθηκε ποτέ να βοηθήσει. Με την παρουσία ενός τέτοιου ανθρώπου θα αλλάξουμε επίπεδο καθώς τώρα πληρώνουμε πιο πολλά για τα παλιά χρέη παρά για τα καινούρια. Αν είχαμε την δυνατότητα να διαχειριστούμε τα έσοδα μας θα είχαμε διπλάσιο μπάτζετ. Η ομάδα πήγε καλά στην Ευρώπη, είναι τρίτη και είδαμε για ποιόν λόγο δεν πήγε στον τελικό κυπέλλου. Αν μπορούσαμε να πάρουμε 2-3 παίκτες θα ήμασταν σε εντελώς άλλο επίπεδο. Δεν έχουμε τρελά όνειρα πως ο ΠΑΟΚ θα γίνει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αλλά σίγουρα θα έχουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευόμαστε τα έσοδα μας».
Για το πρωτάθλημα:
«Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε την τρίτη θέση. Δεν σταματάμε να ελπίζουμε πως μπορούμε να φτάσουμε και ψηλότερα. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά φέτος δείξαμε πως ήταν πολύ λίγες οι φορές που η ομάδα μας δεν ανταποκρίθηκε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: