Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Ο Σαββίδης λατρεύει τον ΠΑΟΚ»

Είναι μόνιμος στο «Παλατάκι» εδώ και αρκετό καιρό και οι επαφές του με τον Μπάνε Πρέλεβιτς συνεχείς. Μέχρι και ρούχα της ομάδας φορά πλέον ο Ρώσος οικονομικός επιτετραμμένος του Ιβάν Σαββίδη, ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης του στα ανοίγματα που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στη Βόρειο Ελλάδα.
Ο Αρτούρ Νταβίντιαν ήταν «παρών» στο «PAOK Sports Arena» το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και από τη στιγμή που το θέμα της εμπλοκής του Ιβάν στην ΚΑΕ «καίει» τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και η φημολογία ότι ο κ. Νταβίντιαν θα έχει ρόλο σε μια νέα κατάσταση στην ΚΑΕ υπό τη σκέπη του Σαββίδη είναι έντονη, η άποψη του Ρώσου τεχνοκράτη στην εφημερίδα «Αrena Press» είχε ενδιαφέρον:
«Εχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρετε, δεν είναι και τόσο φαν του μπάσκετ», τόνισε χαμογελαστός ο κ. Νταβίντιαν και πρόσθεσε: «Ερχεται βέβαια στο γήπεδο, γιατί λατρεύει τον ΠΑΟΚ. Είναι καθαρά δικό του θέμα το αν και πότε θα αποφασίσει να αναλάβει την ομάδα μπάσκετ. Ξέρετε, υπάρχουν και εδώ χρέη, εντάξει όχι όσα στην ΠΑΕ, αλλά για τη λειτουργία της ΚΑΕ είναι και αυτά μεγάλα. Είναι θέμα πάθους… Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο παθιασμένος με το σπορ για να προχωρήσει, αλλά σίγουρα ενδιαφέρεται. Είναι καθαρά δική του απόφαση και δεν γνωρίζω κατά πόσο το έχει αποφασίσει ήδη», σχολίασε ο κ. Νταβίντιαν, που όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τον ίδιο, δεν θέλησε να πει πολλά. «Εγώ έρχομαι στο γήπεδο γιατί μου αρέσει το μπάσκετ, έχω και καλή επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν ξέρω αν ο κ. Σαββίδης έχει σκοπό να μου αναθέσει ρόλο, εφόσον αναλάβει την ομάδα, εγώ δεν έχω σχέση με το αγωνιστικό, μόνο με το επιχειρησιακό κομμάτι ασχολούμαι, με business…», αρκέστηκε να πει καταλήγοντας ο Αρτούρ Νταβίντιαν, που πάντως παρακολούθησε μεγάλο μέρος του αγώνα μαζί με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και ακούγεται έντονα ότι αυτός είναι ο ενδιάμεσος της οικονομικής ενημέρωσης του Ιβάν Σαββίδη για τα της ΚΑΕ. Ο 38χρονος (γεννημένος 28/10/1977 στο Ροστόφ) απόφοιτος του Oxford University ανήκει στο δυναμικό της Dimera και αυτοπροσδιορίζεται ως…
Investment and Business Development Advisor for South Eastern Europe.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: