Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Φοβούνται την οργή "Παναθηναϊκών κομάντο"!!!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog για το φοβερότατο που θα γίνει σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της Super League. Η εισβολή ΑΕΚτζήδων και τα όργια στην ΕΠΟ. Φοβερό! Φοβερότατο!!! Τρεις σύμβουλοι της σούπερ ληγκ θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους μακρυά από τα γραφεία της διοργανώτριας για τη συνεδρίαση στις 2 μ.μ. της Δευτέρας! Γιατί; Φοβούνται ότι θα μπουκάρουν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μην τυχόν και τους καταστρέψουν το Ι.Χ.
Τι συμβαίνει; Δεν τους άρεσε η κίνηση του Αλαφούζου να ζητήσει την παρουσία εισαγγελέα στο συμβούλιο της σούπερ ληγκ. Γιατί το κάνει αυτό ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Πιθανόν να φοβάται ο ίδιος "εισβολή οπαδών" αλά αεκτζήδων! Δηλαδή;
Υπάρχει προηγούμενο. Επί προεδρίας στην ΠΑΕ του Δημητρέλου όρμησαν μέσα στο συμβούλιο αεκτζήδες και τα έσπασαν! Και ποια είναι η πλάκα; Παράγοντας της ΑΕΚ είπε μετά το απίθανο: "Τους είχαμε πει να διαμαρτυρηθούν κόσμια...".
Παρόμοιο και πολύ χειρώτερο επεισόδιο ήταν εκείνο επί προεδρίας Αλαφούζου στην ΕΠΟ. "Κομάντος" κανονικοί οργίασαν, είχαν επιτεθεί όσο συνεδρίαζε η επιτροπή αδειοδότησης. Μην τυχόν και κόψουν την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο γιουρόπα ληγκ.
Αν, λοιπόν, μετά τη συνέντευξη του Αλαφούζου γίνει κάτι ...παρόμοιο στη σούπερ ληγκ ο Παναθηναϊκός δεν θα ...φταίει. Επειδή ο Αλαφούζος είχε ζητήσει μέτρα ασφαλείας και την ετοιμότητα της δικαιοσύνης. Θα φταίει η αστυνομία, όχι ο Παναθηναϊκός, ούτε οι ...φίλαθλοί του, αφού αυτοί που θα την πέσουν δεν θα φοράνε ...διακριτικά οπαδικού πατριωτισμού.

ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ περισσότερο τον Αλαφούζο απ΄ όσα λένε στον Ολυμπιακό, γράφει ο apodytiriakias.gr 
Δεν είναι καθόλου αντρικό αυτό που στη συνέχεια πετάνε από πλευράς επώνυμων γάβρων σε βάρος του πρόεδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του Γιάννη Αλαφούζου. Γενικά είναι ανέντιμη αυτή η πατέντα να τα χώνεις χοντρά σε κάποιον και να καταλήγεις. «Δεν λέω περισσότερα γιατί σέβομαι τον πατέρα σου...».
Τα μπινελίκια της ζωής της έχει αρπάξει σα βουλευτίνα της αντιπολίτευσης η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δικαίως, αδίκως, δεν το συζητάμε. Πιθανόν να τα άξιζε, πιθανόν όχι. Άλλο λέμε.
Αφού την σκυλόβριζαν, πότε στο μικρόφωνο, πότε στο μουρμουριστό, της έλεγαν και το γνωστό: «Κλείνω το στόμα μου διότι σέβομαι τον πατέρα σου...». Το ίδιο και ο Σάββας Θεοδωρίδης για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Δεν λέω γιατί σέβομαι τον πατέρα του...». Προηγουμένως, βέβαια, τον έχει ξευτυλίσει τον Αλαφούζο.
Δεν μας έχουν πει, όμως, οι Μαρινάκηδες και Θεοδωρήδηδες γιατί σέβονται τον πατέρα Αλαφούζο. Εντάξει, ο γιος είναι αυτός που λένε ότι είναι. Πιο χειρώτερα λόγια δεν έχουν ειπωθεί για πρόεδρο ΠΑΕ. Ο πατέρας ποιος είναι και τον σέβονται. Έτσι για να μάθει ο κόσμος.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: