Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σίρερ: «Δεν υπάρχει φιλοδοξία στη Νιούκαστλ»!

Άγριο «χώσιμο» στη διοίκηση της Νιούκαστλ και συγκεκριμένα στον Μάικ Άσλεϊ, από τον θρύλο των «καρακαξών» Άλαν Σίρερ, ο οποίος κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου για έλλειψη φιλοδοξίας, κάτι που σταδιακά θεωρεί πως θα απομακρύνει τους φίλους της ομάδας από το γήπεδο!
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Άλαν Σίρερ στην «Telegraph», με τον πρώην χαρισματικό σκόρερ να «σκιαγραφεί» με τον πλέον κατανοητό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στη Νιούκαστλ.
Οι «καρακάξες» πάσχουν από έλλειψη φιλοδοξίας και στόχων, κάτι για το οποίο σύμφωνα με τον Σίρερ, ευθύνεται -εμμέσως πλην σαφώς- ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μάικλ Άσλεϊ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο θρύλος της Νιούκαστλ:
«Δεν υπάρχει κανένας ενθουσιασμός, καμία προοπτική. Θα χάσει ακόμα και τους πιο πιστούς οπαδούς στη χώρα. Οι οπαδοί θέλουν να ονειρεύονται την ομάδα τους ότι μπορεί να γίνει πετυχημένη, είτε στις εγχώριες διοργανώσεις, είτε στην Ευρώπη».
«Οι οπαδοί της Νιούκαστλ δείχνουν μέχρι στιγμής γιατί είναι από τους καλύτερους, επειδή δεν μπορούν να ονειρεύονται. Έχουν πει ότι τα κύπελλα δεν αποτελούν προτεραιότητα, και το πλασάρισμα στη 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο σημαντικό».
«Εάν ο σύλλογος δεν φέρει κάποιους εξαιρετικούς παίκτες το καλοκαίρι, το οποίο είναι εξαιρετικά απίθανο, εάν κοιτάξει κανείς τον τρόπο με τον οποίο τρέχει η ομάδα, τότε νομίζω ότι ο κόσμος δύσκολα δεν θα τα παρατήσει. Μπορώ μόνο να σας πω ότι με τους φίλους μου σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο λόγω της έλλειψης ελπίδας».
«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχουμε μία πορεία στο Κύπελλο, θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθούμε και πάλι στο Γουέμπλεϊ, παρά να τερματίζουμε στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα κάθε χρονιά. Δεν πρόκειται να συμβεί γιατί έχουμε παίξει με αποδυναμωμένη ομάδα σε κάθε παιχνίδι Κυπέλλου. Έχουν παίξει με αποδυναμωμένες ομάδες σε αγώνες Κυπέλλου από το 2007».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: