Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο Ντομίνγκες τρέχει πιο πολύ από τον Φάμπρεγκας!!

Νέες θέσεις σε Ομάρ, Τσόρι και Κασάμι από τον Αλέφαντο για να παίζει ο Ολυμπιακός σαν την Τσέλσι! Πώς το σύστημα του Μουρίνιο ταιριάζει γάντι στον Περέιρα; Μάθε μπαλίτσα...
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε με τον Σινάνογλου για το κείμενο, τελειώνει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ και είδα έναν Κάμπελ καταπληκτικό! Λείπει πολύ από τον Ολυμπιακό αυτός ο εξτρέμ.

Θα δώσω κάποιες ιδέες όμως για τον Ολυμπιακό να αλλάξει η σύνθεσή του. Πριν από αυτό, θα μιλήσω για την Τσέλσι διότι έχει σχέση με τις ιδέες που θα δώσω για τον Ολυμπιακό. Πήρε και το Λιγκ Καπ ο Μουρίνιο, θα πάρει και το πρωτάθλημα, ο άνθρωπος είναι χρόνια μπροστά από τους άλλους. Το ότι τον υποστηρίζω φανατικά συμβαίνει επειδή ξέρω από ποδόσφαιρο. Ούτε φίλος μου είναι, ούτε συγγενής μου. Βλέπω ποδόσφαιρο και καταλαβαίνω την αξία αυτού του προπονητή. Άμα δεν ξέρεις μπάλα πώς θα καταλάβεις την αξία ενός προπονητή;

Πολύ καλή ομάδα η Τότεναμ αλλά μια φορά της είχε κάνει μεγάλη ζημιά της Τσέλσι, αυτά δεν ξαναγίνονται. Η παροιμία λέει "τον γάτο όσο και να τον αλευρώσεις, ο ποντικός τον ξέρει". Δηλαδή τον μυρίζεται τον γάτο και δεν τον ξεγελάει το αλεύρι.

Φοβερή άμυνα η Τσέλσι, φεύγανε γρήγορα στην μπάλα και μεταφέρανε ταχύτατα το παιχνίδι από τη μια περιοχή στην άλλη. Αυτό που έχει γανιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι δεν κάνει ο Ολυμπιακός, με την αργή ανάπτυξη, με πάσα-πάσα-πάσα και για να βρεθεί από την περιοχή του στην αντίπαλη περιοχή πάει από τα Χριστούγεννα στο Πάσχα.

Πέρσι μόλις τελείωσαν οι μεταγραφές είχα πει στη στήλη ότι δεν θα πάει καλά ο Μουρίνιο διότι δεν είχε βρει σεντερφοράρα. Και πράγματι δεν πήγε καλά πέρσι. Φέτος όμως μόλις τελείωσαν οι μεταγραφές, είπα στη στήλη ότι θα σαρώσει ο Μουρίνιο διότι πήρε τον Ντιέγκο Κόστα για φορ. Του έλυσε τα χέρια αυτός και πράγματι σαρώνει η Τσέλσι. Είναι γυμνασμένη ομάδα, τα δίνουν όλα, τρέχουνε. Με αλληλοκαλύψεις και με γερή αμυντική συμπεριφορά.
ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΑΝΑ, ΜΕΝΕΙ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ, ποιος έρχεται στον Ολυμπιακό; Το θέμα-αποκάλυψη ΕΔΩ

Βλέπω ορισμένα πράγματα από τον Μουρίνιο που δεν ξυπνάνε να τα κάνουνε στον Ολυμπιακό. Έχω πει για παράδειγμα τόσες φορές να δοκιμάσουν τον Ομάρ εξτρέμ και να βάλουν πίσω του τον Σαλίνο. Τώρα θα σας πω ότι ο Ομάρ θα μπορούσε να παίξει εξαιρετικά και ως μέσα χαφ στο 4-3-3! Βεβαίως. Έχει μεγάλη ταχύτητα, έχει μεγάλη αντοχή, ξέρει καλή μπάλα, έχεις καλύτερο εκεί δηλαδή; Και ο Μανιάτης δεξί μπακ ήταν και άλλαξε θέση, εκεί καθιερώθηκε. Ο Ομάρ έχει καλύτερα προσόντα.

Ξυπνήστε και αξιοποιείστε τον Ομάρ. Θα τον ελευθερώσετε έτσι από μπακ, να μην πρέπει να κάνει τεράστιες κούρσες και να κουράζεται, να μην πρέπει να παίζει άμυνα γερή που δεν το έχει και μπάζουμε. Βάλτε τον Σαλίνο πίσω και τον Ομάρ στα χαφ.

Βλέπω τον Γουίλιαν στην Τσέλσι και σκέφτομαι τον Ομάρ. Έξω δεξιά παίζει ο Γουίλιαν αλλά μαρκάρει πίσω και βοηθάει. Θα μπορούσες να έχεις δύο κόφτες τον Μανιάτη και τον Κασάμι που είναι παλικάρια και μπροστά τους τον Ντομίνγκες, με τον Ομάρ δεξιά μπροστά και τον Σαλίνο πίσω μπακ. Ή τον Ομάρ μέσα χαφ όπως προείπα.

Να σας πω και άλλη ιδέα. Ο Μουρίνιο πήρε τον Φάμπρεγκας από την Μπαρτσελόνα που τον έβαζαν φορ. Αηδίες, φορ τον έβαζαν. Τον πήγε λοιπόν όχι απλώς πιο πίσω, αλλά σε πολλά ματς τον έχει βάλει δίπλα στον αμυντικό χαφ, δίπλα στον Μάτιτς, τόσο πίσω! Και μπροστά τους βάζει τον Όσκαρ.

Δεν μιλάω για το ματς με την Τότεναμ που είχε ελλείψεις ο Μουρίνιο και αναγκάστηκε να βάλει στα χαφ τον στόπερ τον Ζουμά μαζί με τον Ραμίρες. Μιλάω για άλλα ματς που βλέπω την Τσέλσι. Τι ιδέες κατεβάζει και πώς αλλάζει την ομάδα, πώς ψάχνεται. Ό,τι θέλεις κάνει!
Εσύ λοιπόν που έχεις πρόβλημα στα χαφ και στην παραγωγή παιχνιδιού, μπορείς να φέρεις πιο πίσω τον Ντομίνγκες ο οποίος και τρέχει και ξέρει μπαλάρα. Όπως είχε φέρει πίσω τον Ιμπαγάσα ο Βαλβέρδε και τον έβαζε δίπλα στον Μοντέστο, έχοντας μπροστά τους τον Φουστέρ ο οποίος έπαιζε πίσω από τον φορ.

Φέρε λοιπόν τον Ντομίνγκες πιο πίσω, δίπλα στον αμυντικό χαφ για να φτιάχνει παιχνίδι, και βάλε πίσω από τον φορ τον Κασάμι που βλέπει δίχτυα. Ή τον Μπουχαλάκη, μην τον θάβεις. Ή τον Ντουρμάζ που εκεί παίζει στην εθνική Σουηδίας. Τίποτα. Τα ίδια και τα ίδια και η ομάδα να μην τραβάει. Ο Ντομίνγκες τρέχει πιο πολύ από τον Φάμπρεγκας! 
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: