Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Γκαρσία: «Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια»

Παρά τη διατήρηση της διαφοράς στους 9 βαθμούς, ο Ρούντι Γκαρσία αρνήθηκε να χαρακτηρίσει τελειωμένη την υπόθεση τίτλος και τόνισε ότι η αντίδραση της Ρόμα, δείχνει πως είναι ακόμη ζωντανή.
«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ τακτική. Από αυτά τα ματς που κρίνονται με μια στημένη φάση. Τα δύο γκολ ήρθαν έτσι σήμερα και υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις» δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός, προσθέτοντας: «Η αντίδραση της ομάδας ήταν πολύ καλή, αφού βρέθηκε με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ. Το ότι καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό δείχνει ότι η ομάδα είναι ζωντανή».
Στη συνέχεια σημείωσε: «Η ομάδα μου δεν έπαιξε για την ισοπαλία στην έδρα της, ακόμη και κόντρα στην πρωτοπόρο. Χρησιμοποιήσαμε δύο χαφ και έναν επιθετικό, κρατήσαμε ψηλά την άμυνά μας, πήραμε ρίσκα και καταφέραμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σαν αλλαγές ήταν εξαιρετικοί. Και ο Ιτούρμπε και ο Ναϊνγκολάν, αλλά και ο Φλορέντσι που έπαιξε στην άμυνα».
Και κατέληξε αναφερόμενος στην αποβολή του Τοροσίδη: «Όταν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, η αυτοπεποίθηση της ομάδας πέφτει και αναγκαστικά παίρνεις λιγότερα ρίσκα. Αλλά με τη βοήθεια του κόσμου όλα γίνονται ευκολότερα. Όσο για το scudetto, υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια να παίξουμε φέτος».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: