Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο Αγγελίδης τραβάει το… κουπί!

Συνεχίζεται η αναζήτηση για τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ, ενώ η ευθύνη για τη βελτίωση της κατάστασης πέφτει στον Ιάκωβο Αγγελίδη, που ετοιμάζει πλάνο για την επόμενη σεζόν. Ποιες οι προτεραιότητες.

Ο Αγγελίδης τραβάει το… κουπί
Τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ αναζητούν ακόμη τον αντι-Βρύζα, όλο το βάρος πέφτει πάνω στον Ιάκωβο Αγγελίδη. Όσα θέματα χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης, όπως το να βελτιωθεί σύντομα η υπάρχουσα κατάσταση, περνούν από το χέρι του προέδρου της ΠΑΕ. Μόνο ο Παντελής Κωνσταντινίδης, φροντίζει να του «ελαφρύνει» την πλάτη, που έχει γεμίσει με αρμοδιότητες.

Συγκεκριμένα, ο εκ των γενικών αρχηγών του «Δικεφάλου του Βορρά» ασχολείται με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Στην ΠΑΕ έχουν φθάσει ήδη κάποιες προτάσεις και ο «σβούρας» τις επεξεργάζεται.

Από εκεί και πέρα, ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει βάλει κάποιες προτεραιότητες που αφορούν πιο πολύ την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επόμενη σεζόν, αφού ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ έχει ένα στόχο ουσιαστικά αυτή τη στιγμή. Να μπει αρχικά με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή στα play-off, ώστε να διεκδικήσει στη συνέχεια το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω του μίνι-πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Αγγελίδης φτιάχνει πλάνο με τους στόχους για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Θα προωθήσει το θέμα της έγκρισης του μπάτζετ, όπως και του μπάτζετ από τον Ιβάν Σαββίδη. Βεβαίως, θέλει να κλείσει το δυνατόν συντομότερο και το θέμα του τεχνικού διευθυντή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: