Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Βγαίνει μπροστά ο Καλαϊτζίδης!

Ξαναβάζει φόρμα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος αποφάσισε μετά το -4 του Άρη από την κορυφή να αναλάβει και πάλι χρέη προπονητή. Στο πλευρό του ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Βγαίνει μπροστά ο Καλαϊτζίδης
Όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά αναλαμβάνει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης άκουσε την Κυριακή μια μικρή μερίδα του κόσμου του Άρη να του λέει ότι δεν τον θέλει, όμως ο ίδιος δεν σκοπεύει να φύγει. Μάλιστα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο τιμόνι των «κίτρινων», όπου ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν και αποχώρησε μετά τη «σύγκρουση» του με τον πρώην υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Γαλανό.

Ο αδερφός του χρηματοδότη του Άρη (Άλεξ Κάλας), αποφάσισε να βγει μπροστά λίγα 24ωρα μετά την ήττα από τη Δράμα, που έφερε την ομάδα στην τρίτη θέση, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Πανσερραϊκός και δύο από τη θέση θέση, όπου ανέβηκε την Κυριακή η Καβάλα.

Μάλιστα, δέχθηκε πιέσεις από ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο για να βγει μπροστά και το έπραξε. Ωστόσο, δεν ήθελε να αδειάσει τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και να το «κάψει» σαν προπονητή και για αυτό του ζήτησε να τον έχει στο πλευρό του. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Άρη το δέχθηκε και θα είναι βοηθός του 58χρονου τεχνικού.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε της ήττας στη Δράμα με τους συνεργάτες του και με τον αδερφό του που βρίσκεται στην Αμερική και εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα.

Για τις εξελίξεις, ενημέρωσε τους παίκτες ο ίδιος ο Καλαϊτζίδης και τους ανέφερε επίσης: «Η αφετηρία είναι πολύ πιο δύσκολη, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το χθες. Έχουμε δέκα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Από αύριο (σ.σ.: σήμερα) δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα πειθαρχίας. Από την Κυριακή θέλω ο αντίπαλος να μην περνάει τη σέντρα. Να ματώνετε στο γήπεδο ώστε στο τέλος να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού και της Καβάλας. Δεν ωφελεί να κοιτάμε πίσω. Εγώ πιστεύω ακόμη στην άνοδο και θέλω να μου δείξετε ότι το πιστεύετε και εσείς».

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Καλαϊτζίδη με σύσσωμη τη διοίκηση. Δηλαδή, τους: Ντίνο Κούη, Γιώργο Ζήνδρο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Κώστα Κωνσταντινίδη, και τον ειδικό σύμβουλο Λεωνίδα Μπακούρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: