Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, Φώτης Γκιζέλης και μίλησε για την κατάσταση στους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πτυχίο που προσπαθεί να πάρει:
«Προσπαθώ να πάρω πτυχίο για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, κάτι καινούριο που έχει δημιουργήσει η ΟΥΦΑ και πραγματικά σου «ανοίγει» το μυαλό. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο τερματοφύλακας πρέπει να ξέρεις τα πάντα. Τα όρια έχουν σπάσει πλέον. Έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα παλαιότερα δεν υπήρχαν εξειδικευμένοι προπονητές για τους τερματοφύλακες».
Για τον στόχο της ομάδας:
«Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, πάμε καλά φέτος και συνεχίζουμε. Πάντα η ηρεμία σε μια ομάδα είναι το σημαντικότερο. Από το καλοκαίρι μπήκαν πολύ καλές βάσεις για να είναι η ομάδα σε καλό δρόμο, οι παίκτες δεν έχουν προβλήματα και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο».
Για τον Νίκο Παπαδόπουλο:
«Βοήθησε πάρα πολύ το ότι είναι ένας προπονητής που ήρθε πέρυσι. Είδε την ομάδα, τις αδυναμίες και τα προβλήματα και έκανε έναν πολύ καλό σχεδιασμό. Σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχει μια μίξη. Η δουλειά του Νίκου φαίνεται στο γήπεδο. Είναι νέος προπονητής και δεν υπολείπεται σε τίποτα από τους ξένους. Έχει πολλές γνώσεις και πάρα πολύ μέλλον».
Για το αν η φετινή Φούτμπολ Λιγκ είναι πιο εύκολη:
«Την κάνουμε να φαίνεται πιο εύκολη και αυτό φάνηκε και από το χθεσινό παιχνίδι που το σκορ θα μπορούσε να ήταν και πολύ πιο μεγάλο. Το γήπεδο ήταν επικίνδυνο και σε τέτοια παιχνίδια δε θα έπρεπε να γίνονται αγώνες. Το γήπεδο ήταν βούρκος».
Για τον Χουάντερσον:
«Ο Χουάντερσον είναι γνωστός τερματοφύλακας, πέρυσι έκανε πάλι καλές χρονιές όμως υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Φέτος, υπάρχουν παιδιά με πολύ ταλέντο αλλά περιμένουν ευκαιρίες για να πάρουν παιχνίδια. Ο Χουάντερσον είναι σοβαρός, δουλεύει και όλοι οι παίκτες έχουν την προσωπικότητα τους».
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Έχουμε ένα προβάδισμα με ένα καθαρό σκορ αλλά δεν πάει να πει κάτι αυτό. Θα κατεβούμε όπως σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη και το πιστεύουμε όλοι. Στο τέλος πιστεύω θα πάρουμε την πρόκριση».
Για τον κόσμο της ομάδας:
«Οπωσδήποτε βοηθάει ο κόσμος της ομάδα και αυτό φαίνεται. Οι φίλαθλοι έχουν δώσει βροντερό παρών και τα προηγούμενα χρόνια».
Για τους βαθμούς που πρέπει να μαζέψει η ομάδα:
«Πιστεύω πως έτσι όπως πάει η ομάδα είμαστε πολύ καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στην συνέχεια θα δούμε πως θα πάμε».
Για την ψυχολογία των τερματοφυλάκων:
«Η ψυχολογία του τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντική και ειδικά σε αυτόν που δεν παίζει. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας για να ανταπεξέλθεις άμεσα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων πρέπει να είναι ψυχολόγος και πατέρας των παιδιών. Είδαμε πως ο Νικοπολίδης και άλλοι πολλοί έκαναν καριέρα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: