Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Χαρούμενος για το ρεκόρ ο Κράουτς!!

Ο Πίτερ Κράουτς έφτασε τον Άλαν Σίρερ στα 46 γκολ με κεφαλιά στην Πρέμιερ Λιγκ και με δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη του συγκεκριμένου ρεκόρ, δίνοντας μάλιστα και τις σχετικές «απαντήσεις».
Ο Πίτερ Κράουτς σκοράρει στο 71ο λεπτό του παιχνιδιού ανάμεσα στη Στόουκ και τη Χαλ. Αυτό ήταν το 46ο γκολ που πετυχαίνει με κεφαλιά στη Πρέμιερ Λιγκ, φτάνοντας το αντίστοιχο ρεκόρ του Άλαν Σίρερ.
Ο υψηλόσωμος φορ έδωσε «απαντήσεις», ευελπιστεί να ξεπεράσει τον θρυλικό στράικερ, ενώ αναγνώρισε πως το κεφάλι του είναι ένα από τα μεγάλα του «όπλα».
«Υπήρχαν πολλοί που έλεγαν στα πρώτα μου βήματα ότι ήμουν καλύτερος στα πόδια, απ 'ότι στο κεφάλι, επομένως είναι ευχάριστο που έδωσα μία μικρή απάντηση. Το να γίνω ο κάτοχος του ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ με κεφαλιές στην Πρέμιερ Λιγκ είναι κάτι που δεν σκεφτόμουν ότι θα συμβεί στα 15 ή στα 16», δήλωσε σε πρώτο βαθμό.
«Αλλά δούλεψα πάνω σε αυτό, συνεχίζω να δουλεύω και είναι πολύ ευχάριστο που έχω ισοφαρίσει το ρεκόρ και ελπίζω να το ξεπεράσω. Απολαμβάνω τις κεφαλιές και πιστεύω πως είναι μέρος του παιχνιδιού μου», προσέθεσε, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια:
«Είμαι πολύ περήφανος. Ο Άλαν Σίρερ είναι ένας ήρωας για μένα. Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος επιθετικός που έχει δει η Πρέμιερ Λιγκ και το να ισοφαρίσω το ρεκόρ του, με κάνει πολύ ευχαριστημένο».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: