Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος διοικούσας επιτροπής της Δόξας Δράμας, Ηλίας Βουγιουκλής και μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ήταν και οι δύο ομάδες δυνατές ήμασταν όμως λίγο ανώτεροι. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα εντός γηπέδου αν και εκτός γηπέδου έγιναν κάποια πράγματα που δεν βοήθησαν».
Για το επεισόδιο που έγινε με τον Δημήτρη Καλαιτζίδης:
«Ο κ. Καλαιτζίδης ήταν λίγο εριστικός και δεν έπρεπε να πάει και εκεί. Η αστυνομία τον πήρε για να αποφευχθεί και κάποια σύρραξη. Εγώ δεν ήξερα τον κ. Καλαιτζίδη και αν βρισκόμουν κοντά του θα του μιλούσα. Ήθελα να έχω μια επαφή μαζί του αλλά δεν είχα την ευκαιρία».
Για την απόδοση της Δόξας Δράμας:
«Εμείς όλα τα παιχνίδια θα τα χτυπήσουμε και το ίδιο θα παίξουμε μέσα στις Σέρρες και σε όλα τα παιχνίδια. Η Καβάλα ήταν ανώτερη από εμάς αλλά με τον Άρη σκοράραμε και πήραμε την νίκη».
Για τον κόσμο του Άρη:
«Μέσα στο γήπεδο δεν έγινε τίποτα. Εκτός του γηπέδου έγιναν κάποια επεισόδια με την αστυνομία, έπεσαν κάποια δακρυγόνα αλλά δεν έγινε κάτι συνταρακτικό».
Για τον κόσμο της Δόξας:
 «Εμείς πρώτη φορά είχαμε τόσο κόσμο και θυμηθήκαμε τις παλιές καλές εποχές. Ήταν ένα ωραία παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι μας που πήραμε μια μεγάλη νίκη».
Για το αν υπήρχαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο:
«Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Η αστυνομία έκανε καλά την δουλειά της και δεν άφησε να γίνουν κάποια επεισόδια».
Για τα επερχόμενα παιχνίδια της Δόξας:
«Θα είναι ίδια η απόδοση μας σε όλα τα παιχνίδια και θα πάμε για το διπλό και στις Σέρρες. Εμείς δεν είμαστε παράγοντες και ερχόταν ο κόσμος και μας έλεγε «θα τα πούμε την Δευτέρα» και πως έχουμε δώσει το παιχνίδι με τον Άρη. Νομίζω δώσαμε απαντήσεις σε όλους αυτούς».
Για την διαιτησία του αγώνα:
«Ο διαιτητής έπαιζε λίγο υπέρ μας μετά μας αδίκησε αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ένα ντέρμπι το παιχνίδι και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε».
Για το μέλλον του στην ομάδα:
«Εγώ δεν θα βρίσκομαι στην ομάδα, θα γίνουν εκλογές και δεν θέλω να μείνω. Είπαμε να σώσουμε την ομάδα και μετά να αναλάβουν κάποια άλλα παιδιά και θα κάνουν μια νέα προσπάθεια».
Για το πόσες ομάδες θα ανέβουν:
«Λένε ότι ο δεύτερος θα κάνει μπαράζ. Θα δούμε το νομοσχέδιο από την νέα κυβέρνηση και θα δούμε μήπως αλλάξει κάτι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: