Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ξανά «ζεστή» για Τζεμπούρ!!

Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του Αλγερινού φορ. Στη Βραζιλία για παίκτες ο Μιλοβάνοβιτς.

Ξανά «ζεστή» για Τζεμπούρ
Ένα καλοκαιρινό σίριαλ δίχως ευτυχή κατάληξη έρχεται με… νέα επεισόδια. Σύμφωνα με τη SportDay, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ράφικ Τζεμπούρ αναθερμάνθηκε. Η θέση των Μπρέσεβιτς και Ντακόλ στην ομάδα της Super League είναι εξαιρετικά επισφαλής, ο Κρισάντους ακόμη βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής και η απόφαση για απόκτηση τουλάχιστον ενός σέντερ φορ κλάσης είναι ειλημμένη.

Πολύ ψηλά στη λίστα, ενδεχομένως και στην κορυφή, είναι ο Αλγερινός φορ, που είχε απασχολήσει έντονα και το καλοκαίρι, αλλά για διάφορους λόγους και παρά τη δεδομένη αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία το θέμα δεν προχώρησε. Ο 30χρονος άσος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ άριστη γνώμη για αυτόν έχουν και οι Δέλλας-Μπάγεβιτς. Το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ, όπου πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν (8 γκολ σε 18 ματς στο πρωτάθλημα), λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό, αφού με την πρωταθλήτρια Κύπρου είχε συμφωνήσει για 400.000 ευρώ συν μπόνους 150.000 για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν κι άλλες λύσεις επιθετικών, αλλά φαίνεται ο Τζεμπούρ, που είναι δοκιμασμένη λύση και έχει συναισθηματικό «δέσιμο» με την ομάδα (είχε δηλώσει πρόσφατα «… άφησα κάτι στη μέση όταν έφυγα»), είναι από τις πρώτες επιλογές.

Στο μεταξύ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα βρίσκεται στο τέλος της εβδομάδας στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει παίκτες. Ενδεχομένως και για… κάτι περισσότερο, καθώς το ενδιαφέρον για τον δεξιό μεσοεπιθετικό της Κρισιούμα, Λούκα, είναι κάτι παραπάνω από φιλολογικό. Τα δικαιώματα του 25χρονου άσου ανήκουν την εταιρεία Elenko Sports, με την οποία έχει κάνει ήδη επαφές η ΑΕΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: