Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Θα ανέβει όποιος έχει τις λιγότερες απώλειες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Κώστας Βασιλακάκης και μίλησε για την κατάσταση στη Γ’ εθνική και την μάχη της ανόδου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την μάχη στη κορυφή της Γ’ εθνικής:
«Όποια ομάδα έχει τις λιγότερες απώλειες θα πετύχει. Όσο περνάει ο καιρός πρέπει να είσαι πιο σοβαρός αλλά εμείς πρέπει να πάμε με την ίδια νοοτροπία για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πήραμε ένα προβάδισμα αλλά αν δεν συνεχίσουμε έτσι αυτό δεν θα σημαίνει τίποτα».
Για την νίκη επί της Ελευθερούπολης:
«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ξέραμε πως η Ελευθερούπολη έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά και αφού προηγηθήκαμε νωρίς διαχειριστήκαμε την ψυχολογία. Βάλαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εκεί τελείωσαν τα πάντα».
Για τις γκέλες του Πανσερραϊκού στις πρώτες αγωνιστικές:
«Μια ομάδα δεν μπορεί να έχει μόνο επιτυχίες και το σημαντικό είναι να μπορείς να διαχειριστείς τα αρνητικά αποτελέσματα».
Για την Καβάλα:
«Η Καβάλα δείχνει μια σταθερότητα και στην απόδοση της και σε όλα. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί».
Για τον Άρη:
«Όταν μια ομάδα έχει έναν κορμό από την αρχή έχει πλεονεκτήματα. Αν γίνουν πάρα πολλές μεταγραφές δεν υπάρχει ομοιογένεια».
Για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό:
« Ο Καμπανιακός είναι μια καλή και γρήγορη ομάδα. Θα πάμε με όρεξη να πάρουμε το παιχνίδι».
Για το αν θα κριθεί η άνοδος στα ντέρμπι:
« Αυτά τα παιχνίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Εμείς παίζουμε τα ντέρμπι εκτός έδρας αλλά αυτό μπορεί να είναι και θετικό καθώς υπάρχει λιγότερη πίεση. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε την νοοτροπία του νικητή και πάμε για την νίκη».
Για τον κόσμο του Πανσερραϊκού:
«Ο κόσμος έρχεται και βοηθάει. Στην Ελλάδα αν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά ο κόσμος δεν ακολουθεί και περιμένουμε περισσότερο κόσμο στην συνέχεια».
Για την Δόξα Δράμας:
«Η Δόξα Δράμας παίζει για την ιστορία της. Ξεκίνησε άσχημα αλλά γίνεται μια προσπάθεια να σωθεί και να επιβιώσει αυτή η ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: