Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Μήνυμα εστάλη…!

Ξεκάθαρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού. Το νόημα του προστίμου των 500.000 ευρώ, η πιθανότητα… άρσης και η περίοδος κρίσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Σάββατο το ματς με Πανθρακικό.

Μήνυμα εστάλη…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επιβάλει τέτοιο πρόστιμο. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και προ τριετίας, μετά το 0-0 με την καταδικασμένη Δόξα Δράμας, όταν είχε πάρει πίσω τα πριμ των 500.000 ευρώ που είχε μοιράσει στην ομάδα (για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και άλλες έξι σερί επιτυχίες), με τη δέσμευση πως θα τα επέστρεφε εφόσον ερχόταν το νταμπλ. Κάτι αντίστοιχο δεν αποκλείεται να κάνει και φέτος.

Η περίοδος που ακολουθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα κρίνει τα πάντα. Όχι φυσικά για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού πληρώσουν ή όχι το πρόστιμο. Αυτό λίγο απασχολεί τον κόσμο. Αλλά για το αν κάποιοι θα πείσουν τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις στην ομάδα πως αξίζουν να φορούν τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Στο μεταξύ, είναι πιθανό ανάλογη ομιλία να αναλάβει να κάνει προς τους συμπαίκτες του και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, παράλληλα, αναμένεται σύντομα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2019 ή το 2020. Η συμφωνία είναι δεδομένη κι απλώς απομένει το τυπικό σκέλος.

Σύντομα θα κληθούν για συζητήσεις και οι Τσόρι Ντομίνγκες και Νταβίντ Φουστέρ, που ανήκουν στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους και κανείς δεν αμφισβητεί τόσο την ποιότητά τους, όσο και τον επαγγελματισμό τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν σε κάθε παιχνίδι.

Σάββατο με Πανθρακικό

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αναμένεται να διεξαχθεί-εφόσον αρθεί το «λουκέτο» στη Super League-το Σάββατο κι όχι την Κυριακή όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Απομένει, όπως όλα δείχνουν, η επικύρωση από τη διοργανώτρια αρχή. Η μετάθεση αυτή εξυπηρετεί τους Πειραιώτες, που σε αυτή την περίπτωση θα έχουν μια επιπλέον μέρα ξεκούρασης και προετοιμασίας για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που πάει για τις 11 Μαρτίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: