Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Τέρι για πάντα αρχηγός!!

Η σημαία θα μείνει στον ιστό της! Η Τσέλσι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζον Τέρι για ακόμα ένα χρόνο κι έτσι ο 34χρονος Άγγλος θα κλείσει 18ετία. Του υποκλίθηκε ο Μουρίνιο!

Τέρι για πάντα αρχηγός!
Μπορεί πέρσι να άφησε τον Φρανκ Λάμπαρντ να φύγει, αλλά φέτος δεν έκανε το ίδιο... λάθος(;) με τον Τζον Τέρι η Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον μεγάλο αρχηγό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2016), συνεχίζοντας να φορά την μπλε φανέλα που τιμάει απ' το 1998 μέχρι και σήμερα!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Τσέλσι. Μετά το Λιγκ Καπ που κατακτήσαμε πρόσφατα, ελπίζω πως εγώ οι παίκτες, ο προπονητής θα συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στο σύλλογο. Με κάνει πολύ περήφανο να αγωνίζομαι για ένα τόσο σπουδαίο κλαμπ. Και όπως πάντα θα ήθελα και τώρα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη συνεχή στήριξή τους», είπε στις πρώτες του δηλώσεις του ο Άγγλος αμυντικός που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί το «τοτέμ» της ομάδας του Μουρίνιο.

«Αυτό το συμβόλαιο δεν είναι για να του πούμε… ευχαριστώ. Είναι επειδή ο Τζον παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι αμυντικός κλάσης. Είμαι χαρούμενος που αξίζει στο 100% αυτό το νέο συμβόλαιο, μετά από μια σεζόν που έχει ήδη παίξει 40 ματς», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι που ουσιαστικά… υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Τέρι.

Απ’ το ντεμπούτο του το 1998, ο αρχηγός του αγγλικού συλλόγου έχει μετρήσει 661 συμμετοχές, διατηρώντας ρεκόρ γκολ ως αμυντικός, με 63 τέρματα. Έχει σηκώσει στα χέρια του 13 κούπες. 3 Πρέμιερ Λιγκ, 3 Λιγκ Καπ, 5 Κύπελλα Αγγλίας, 1 Τσάμπιονς Λιγκ και 1 Γιουρόπα Λιγκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: