Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Μπασκετικός από… κούνια ο Σλότερ!! (video)

Το επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκα, αφιέρωσε μερικά λεπτά στον Έι Τζέι Σλότερ, που φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση αλλά και την άκρως μπασκετική οικογένειά του.
Οι αδερφές μου κι ο πατέρας μου έπαιζαν, οπότε ήξερα ότι κι εγώ θα ακολουθήσω το μπάσκετ. Θυμάμαι στιγμές που ήμασταν στην αυλή, εγώ, ο πατέρας μου κι οι αδερφές μου και παίζαμε. Ήταν πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια και μετατρέπονταν σε μάχη κάποιες φορές.
Ήταν εύκολο να κερδίσω τον πατέρα μου. Όταν ξεκίνησα να παίζω, αυτός είχε αρχίσει να μεγαλώνει κι τον κέρδιζα άνετα με την ταχύτητά μου. Έχω μια οικογένεια που γνωρίζει το άθλημα και το πώς να κερδίζεις και, έπειτα από τα παιχνίδια, κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον, πράγμα που μας βοηθά να βελτιωνόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.
Το δυσκολότερο ωστόσο που έχει να αντιμετωπίσει, παίζοντας μακριά από την οικογένειά του, είναι πως δεν βρίσκεται κοντά τους στις άσχημες στιγμές, όπως συνέβη με έναν σοβαρό τραυματισμό της αδερφής του την περασμένη σεζόν: «Ήταν πολύ άσχημο για μένα το ότι δεν ήμουν εκεί, καθώς έπαιζα στην Γαλλία. Άκουσα τα νέα και δεν ήξερα τι ακριβώς συνέβαινε».




*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: