Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Κοντονής: «Τέτοιες διακρίσεις μας δίνουν οξυγόνο»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συνεχάρη τους Λευτέρη Πετρούνια, Λευτέρη Κοσμίδη και τις Αργυρώ Αφράτη, Βάλια Πλυτά για τις επιτυχίες τους και προανήγγειλε μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση.

Κοντονής: «Τέτοιες διακρίσεις μας δίνουν οξυγόνο»
Τον Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους, τον Λευτέρη Κοσμίδη, αλλά και τις Αργυρώ Αφράτη, Βάλια Πλυτά, που προκρίθηκαν στους τελικούς οργάνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στο Κότμπους της Γερμανίας δέχθηκε στο γραφείο του ο Σταύρος Κοντονής. Μάλιστα, οι αθλητές συνόδευσε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τους συνεχάρη τους αθλητές και οι δύο πλευρές είχαν συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μετά το τέλος της συνάντησης έκανε δηλώσεις και ανέφερε ότι θα είναι μεγαλύτερη η ενίσχυση φέτος προς την Ομοσπονδία.

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντήσω τη διοίκηση της Γυμναστικής Ομοσπονδίας και τους αθλητές και να τους συγχαρώ διότι με τις διακρίσεις τους μας δίνουν «οξυγόνο» σε δύσκολους καιρούς. Είχα επίσης τη χαρά όχι να τους υποσχεθώ, αλλά να τους ανακοινώσω τα μέτρα που έχει πάρει το υπουργείο για την οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας.

Και θέλω να αναφέρω και δημόσια ότι μια νοικοκυρεμένη Ομοσπονδία όπως είναι εκείνη της γυμναστικής, με μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες και με αυταπάρνηση, τόσο των διοικούντων όσο και των μελών της, χαίρει της εκτίμησης της πολιτικής ηγεσίας. Γι αυτό το λόγο στον προϋπολογισμό του 2015, προβλέψαμε μεγαλύτερο κονδύλι από αυτό που είχαν λάβει την προηγούμενη χρονιά, ως μια αναγνώριση των προσπαθειών τους και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε
», τόνισε ο κ. Κοντονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: