Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Η Φούλαμ προτιμάει... Ολυμπιακό για Μήτρογλου!!

H Φούλαμ έχει στο πλάνο της να απαλλαγεί το καλοκαίρι από όλα τα βαριά της συμβόλαια έχοντας ήδη ξεκινήσει σύμφωνα με αγγλικές πηγές τις επαφές της με Ολυμπιακό για τον Μήτρογλου.
Ως γνωστόν ο Μήτρογλου έχει συμβόλαιο 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως στην Φούλαμ. Μαζί με τα μπόνους πιάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Στον Ολυμπιακό δέχθηκε να επιστρέψει παίρνοντας περίπου τα μισά: 1,2 με 1,3 εκατ. ευρώ συν τα όποια μπόνους έχει. Οι Κότατζερς αγωνιστικά καταρρέουν την τελευταία διετία. Παράλληλα γίνεται το ένα τραγικό λάθος πίσω από το άλλο: και σε επίπεδο επιλογής προπονητών και σε θέματα σχεδιασμού και μεταγραφών.
Στην Φούλαμ είναι αποφασισμένοι το καλοκαίρι να απαγκιστρωθούν από όλα τα μεγάλα τους συμβόλαια. Δηλαδή να φύγουν οι Μήτρογλου, Στεκέλενμπουργκ, Αμορεμπιέτα, Ρουίζ και Ροδαλέγα. Εξ αυτών μόνο ο Ροδαλέγα δεν είχε δοθεί δανεικός φέτος. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μειώσει κατά πολύ τις απαιτήσεις της, κάτι που φαίνεται να είναι διατεθειμένη να το κάνει.
Ο αγγλικός σύλλογος θεωρεί το πλέον ιδανικό προορισμό για τον Μητρογκόλ τον Ολυμπιακό. Και με δεδομένο πως δεν θα βρει τα λεφτά που θέλει για τον παίκτη για μεταγραφή ή δανεισμό ξεκίνησε σύμφωνα με πληγές από το Νησί συζητήσεις με τους Πειραιώτες για το τι μπορεί να γίνει για το καλοκαίρι. Η Φούλαμ βέβαια δεν έχει ξεχρεώσει ακόμα όλο το ποσό για τον Μήτρογλου.
Οπότε και αυτό παίζει τον ρόλο του. Από την άλλη οι Πειραιώτες θα ήθελαν να διατηρήσουν τον παίκτη στο δυναμικό τους και να ενισχύσουν το ρόστερ με ακόμα έναν ή δύο ξένους στράικερ αλλά όλα αυτά σε λογικά πλαίσια. Για την Φούλαμ το καλύτερο δυνατό θα ήταν να μπορέσει να τον πουλήσει, όμως κάτι τέτοιο μόνο απλό και εφικτό δεν είναι την δεδομένη χρονική στιγμή και ας έχει βάλει αρκετά γκολ φέτος ο διεθνής φορ.
Όλες οι παραπάνω πληροφορίες βέβαια συνδέονται και με το ταξίδι του ατζέντη του Μήτρογλου στην Αγγλία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου μπορεί να κριθεί οριστικά και αμετάκλητα μέχρι τα τέλη Απριλίου. Ωστόσο παραμένει ιδιαίτερα δύσκολο o παίκτης να μείνει στον Ολυμπιακό παρά τις όποιες προσπάθειες γίνονται ή θα γίνουν.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: