Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Αποκαλύπτεται ο παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που είχε... ροζ περιπέτεια!!

Το Δικαστήριο δεν μπορεί να τον γλιτώσει. Ποδοσφαιριστής ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, απειλείται ότι η... ροζ περιπέτειά του θα δει το φως της δημοσιότητας αν δεν δώσει ένα σημαντικό ποσό στην κοπέλα με την οποία κοιμήθηκε. Πλέον, δεν τον καλύπτει ούτε ο νόμος, με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να γίνει γνωστό τ' όνομά του! 
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, χρόνια παντρεμένο και με παιδί, που δεν κατάφερε ν' αντισταθεί στη γοητεία μιας κοπέλας και κοιμήθηκε μαζί της, απατώντας τη σύζυγό του.
Η κοπέλα με την οποία κοιμήθηκε, τον απειλεί πλέον ότι θα βγάλει τα πάντα στη φόρα και απαιτεί 100.000 λίρες για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.
Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής και διαψεύδει από την μεριά της η γυναίκα (που τυγχάνει να είναι γυμνάστρια) και τονίζει ότι αυτός τη χρημάτισε για να μη μιλήσει.
Η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, ωστόσο, όσο κι αν το έχει παλέψει ο παίκτης (αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού), κερδίζοντας σε πρώτο βαθμό και ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μη βγει στη δημοσιότητά τ' όνομά του, άκουσε από το Δικαστήριο ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό και αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστό.
Η... ροζ περιπέτεια του παίκτη, σημειώθηκε την περίοδο των περασμένων Χριστουγέννων, έπειτα από πάρτι.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: