Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

«Μέσα στον επόμενο χρόνο οι συζητήσεις με Χότζον»

Πριν την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 στη Γαλλία αναμένεται η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καλέσει τον Ρόι Χότζον για συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της FA, Γκρεγκ Ντάικ.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του Ρόι Χότζον, ο πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκρεγκ Ντάικ, τόνισε πως οι σχετικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να γίνουν μέσα στον επόμενο χρόνο.
«Τα πάω αρκετά καλά με τον Ρόι και να συζητάω μαζί του όλη την ώρα. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει σχετικά με τα συμβόλαια. Θα έχουμε τη συζήτηση με τον Ρόι μέσα στους επόμενους εννέα μήνες με έναν χρόνο», δήλωσε αρχικά.
«Όταν αποφασίσαμε στη Βραζιλία ότι θέλαμε ο Ρόι να συνεχίσει με το συμβόλαιό του, σκεφτήκαμε «πήρε ένα συμβόλαιο, θα το ολοκληρώσει». Κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος θα συζητήσουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Πραγματικά δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη», συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας της FA.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: