Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

«Μου δίνουν δύναμη οι συμπαίκτες μου» (video)

Το οικογενειακό κλίμα στην ΑΕΚ -που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στο θέμα του τραυματισμού του- ανέδειξε ο Πέτρος Μάνταλος. Ο ηγέτης της «Ένωσης» δήλωσε σκλαβωμένος απ’ τη στήριξη των συμπαικτών του.

«Μου δίνουν δύναμη οι συμπαίκτες μου» (video)
Το κλίμα στ’ αποδυτήρια της ΑΕΚ ήταν απ’ την αρχή της χρονιάς καλό.

Το δέσιμο, όμως, που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των παικτών φάνηκε πιο χαρακτηριστικά από ποτέ στο θέμα του Πέτρου Μάνταλου. Κι αυτό ακριβώς σημείωσε και ο ίδιος ο ηγέτης των «κιτρινόμαυρων».

Μιλώντας στο επίσημο site του συλλόγου, ο άσος της «Ένωσης» ευχαρίστησε τους συμπαίκτες για την υποστήριξη και περιέγραψε ως ενδεικτικό στιγμιότυπο της δύναμης που του δίνουν το ότι ξύπνησε μετά το χειρουργείο και είδε 15-20 απ’ αυτούς στο δωμάτιο του.

Αναφερόμενος, δε, στο θέμα της επιστροφής του, ο Μάνταλος τόνισε ότι δε βιάζεται -αρκεί να επανέλθει απολύτως καλά- ενώ υπογράμμισε πως η ΑΕΚ διαθέτει αρκετό βάθος στο ρόστερ για να μην επηρεαστεί από την απουσία του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος

Για την αποθεραπεία του: «Το πιο δυσάρεστο είναι πως θα είμαι για πολύ καιρό μακριά από όλους, μακριά από την ομάδα, αλλά πόνοι δεν υπάρχουν πολλοί. Είμαι καλά. Είμαι στο πρώτο στάδιο της αποθεραπείας μου, έχω συνεννοηθεί και με τον κ. Πανταζή, ώστε να είμαι μαζί με την ομάδα, να προπονούμαι δηλαδή στα Σπάτα, ώστε να είμαι και εγώ κοντά στην ομάδα».

Για το αν είναι ο σοβαρότερος τραυματισμός του: «Τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν η πρώτη φορά. Δεν είχα πολλούς τραυματισμούς. Είχα έναν, που ήταν πάνω-κάτω έναν μήνα. Όλα είναι μέσα στη ζωή. Ό,τι είναι να γίνει, έγινε. Τώρα κοιτάω το πώς θα επιστρέψω».

Για τη φάση που τραυματίστηκε: «Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούσα να καταλάβω πότε το έπαθα. Ήταν ζεστό το πόδι. Στο τέλος κατάλαβα. Είχα πει ότι αισθάνθηκα το κρακ στο πόδι μου και κατάλαβα ότι κάτι έγινε».

Για τους συμπαίκτες του: «Όταν ξύπνησα από το χειρουργείο και γύρισα στο δωμάτιο μου, είδα 15-20 ποδοσφαιριστές. Με ευχαριστεί αυτό και τους ευχαριστώ. Κάτι τέτοιο σου δίνει δύναμη για να συνεχίσεις το δύσκολο έργο που έχω να κάνω».

Για τον συμπαίκτη που είναι πιο κοντά του: «Πιο κοντά, επειδή μένουμε και κοντά, είναι ο Γροντής. Είναι αυτός που με έχει αναλάβει. Επειδή δεν μπορώ να οδηγήσω, εκείνος με βοηθάει στα πάντα. Στις θεραπείες, σε όλα. Αλλά όλα τα παιδιά είναι κοντά σε μένα. Έρχονται στο σπίτι όποτε μπορούν. Σε καθημερινή βάση όμως».

Για το πότε θα τον δούμε στο γήπεδο: «Σε αυτά τα δύο ματς μου είπαν οι γιατροί να μην το ταλαιπωρήσω. Αλλά από το επόμενο ματς θα είμαι εκεί».

Για το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ: «Το να είσαι με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο, σίγουρα είναι καλό. Είμαι σε καλά χέρια και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την επιστροφή του: «Πάνω-κάτω ο χρόνος για αυτόν τον τραυματισμό είναι στάνταρ. Δεν έχει πιο γρήγορα. Να πω την αλήθεια όμως και εγώ δεν βιάζομαι. Έξι μήνες, έξι μήνες… Αλλά να γυρίσω όπως πρέπει και καλά».

Για το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα η απουσία του: «Έχουμε ξαναπεί, είμαι και εγώ ένας από τους 30 της ομάδας. Η ΑΕΚ έχει ποδοσφαιριστές, έχει βάθος στο ρόστερ της για να προχωρήσει στη συνέχεια. Και το δείχνει».

Για την Εθνική: «Άτυχος δεν είμαι μόνο για την Εθνική. Είμαι και για την ΑΕΚ και την προσωπική μου ζωή. Και για τα πάντα. Με έχει φέρει πίσω για μήνες. Αφού όμως ήταν να γίνει, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Θα δούμε όλοι την Εθνική και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά».

Για το αν επικοινώνησαν από την Εθνική μαζί του: «Έχω μιλήσει και με τον Καραγκούνη και με τον Κωστένογλου. Με πήραν τηλέφωνο μετά το χειρουργείο για να μου ευχηθούν καλή ανάρρωση».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: