Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Διαμαρτυρία των οπαδών για τα εισιτήρια των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ!

Έξω από κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση του εκτελεστικού διευθυντή, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ με υπόλοιπους διοικούντες, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων.  
Οπαδοί και από τις 20 ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος, αλλά και εκπρόσωποι της Ένωσης Οπαδών, θα συγκεντρωθούν για να εκφράσουν τα παράπονά τους και να διαδηλώσουν έξω από το ξενοδοχείο όπου θα συζητήσουν τα «μεγάλα κεφάλια» της Πρέμιερ Λιγκ.
Οι τιμές των εισιτηρίων και ειδικά για τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν φτάσει σε επίπεδα που είναι πλέον πολύ δύσκολο για τους οπαδούς να διαθέτουν τέτοια ποσά για να ακολουθούν τις ομάδες τους και θέλουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό.
Πρώτιστο ζήτημα είναι το πλαφόν στα εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια στις 20 λίρες, ενώ τα αιτήματα των οπαδών αφορούν επίσης:
-Να βάζει στην άκρη κάθε σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ 1 εκατ.λίρες κάθε σεζόν ώστε να πριμοδοτεί τα εισιτήρια για όσους θέλουν να ταξιδεύουν στις υπόλοιπες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους.
-Να δημιουργεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα βάσει του οποίου θα γίνεται διαχείριση αυτής της πριμοδότησης για τα εισιτήρια.
-Να μπει ένα τέλος στον διαχωρισμό των παιχνιδιών που γίνεται από τους συλλόγους για τον τρόπο διάθεσης και το κόστος των εισιτηρίων, ανάλογα με την έδρα στην οποία φιλοξενείται η ομάδα.
-Να μην επιλεγούν από τις ομάδες εξέδρες χαμηλότερου επιπέδου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: