Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Φάνηκε και εκεί η αδυναμία του!

Ιδιαίτερα άσχημα για την φυσική κατάσταση της ομάδας είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα θα είναι έτοιμοι.

Φάνηκε και εκεί η αδυναμία του
Άθλια είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που υποβλήθηκαν πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι τουλάχιστον επτά μονάδες κάτω από τον μέσο όρο της Σούπερ Λίγκας τη χρονική περίοδο.

Παρόλα αυτά, από το ιατρικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα προκύπτει η αισιοδοξία πως με συστηματική δουλειά η ομάδα θα ανεβάσει τους δείκτες της μέχρι τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης εκτιμά ότι μέχρι τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα πιο συμπαγές σύνολο, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πιέσει τους παίκτες του.

Για αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε χθες διπλή προπόνηση και, μάλιστα, σε υψηλή ένταση, με στόχο να είναι έτοιμοι στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: