Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

«Σειρήνες» από Ρόκετς για Γιουλ!!

Συμπαίκτης του Κώστα Παπανικολάου στους Χιούστον Ρόκετς είναι πολύ πιθανό να γίνει ο Σέρχιο Γιουλ, καθώς όπως αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

«Σειρήνες» από Ρόκετς για Γιουλ
Την… ευρωπαϊκή παροικία στο Χιούστον προσπαθούν να μεγαλώσουν οι Ρόκετς. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα encestado.es, η διοίκηση της αμερικανικής ομάδας έχει προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον Σέρχιο Γιούλ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας των Τεξανών, Ντέριλ Μόρεϊ έχει βρεθεί πολλές φορές στις κερκίδες του «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» για να τον παρακολουθήσει αγωνιζόμενο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος με όσα έχει δει από τον Γιούλ. Μάλιστα η πρόταση τους είναι αρκετά δελεαστική, καθώς αν πει το ναι ο Ισπανός άσος, θα λάβει ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ των 17-19 εκατ. δολάρια.

Ο Γιουλ είχε επιλεγεί στο νούμερο 34 του ντραφτ του 2009, αλλά δεν είχε δείξει μέχρι τώρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά φαίνεται πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεσή του.

Ο 27χρονος γκαρντ δεσμεύεται αυτή τη στιγμή με συμβόλαιο με τους Μαδριλένους. Έτσι, αν συμφωνήσει να κάνει το μεγάλο βήμα για να πάει στο ΝΒΑ, θα μπορέσει να διαθέσει ένα μέρος από τις απολαβές του για το μπάι άουτ που υπολογίζεται γύρω στα έξι εκατ. ευρώ, αφού βάσει των κανονισμών οι ομάδες του ΝΒΑ δεν μπορούν να δώσουν ποσό υψηλότερο από 625.000 δολάρια που να μην προσμετρείται στο σάλαρι καπ.

Οι Ρουκέτες έχουν φέτος εκτός από το δικό μας Κώστα Παπανικολάου, ακόμα δύο Ευρωπαίους: το Λιθουανό Ντονάτας Μοτιεγιούνας και τον Ελβετό Κλιντ Καπελά, ενώ φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία για τη νέα σεζόν και με τον Ιταλό Αλεσάντρο Τζεντίλε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: