Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Βρήκε τη λύση στο φινάλε η Σκοτία!

Στην πρώτη συνάντησή τους έπειτα από το 2011, σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα απόψε στο «Hampden Park», η Σκοτία μόχθησε για να πάρει μια δίκαιη νίκη απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία με σκορ 1-0.  
Οι Σκοτσέζοι με ποσοστά κατοχής της μπάλας που έφταναν μέχρι και 60% στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, έφτασαν κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, όμως αυτό ήρθε στο 85ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Ματ Ρίτσι και κεφαλιά του Κριστόφ Μπέρα.
Η άμυνα της ομάδας του Ο'Νιλ αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ και ο ΜακΓκόβερν κάτω απ' τα δοκάρια, σταματούσε όσο μπορούσε τους ποδοσφαιριστές του Γκόρντον Στράχαν.
Ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας πραγματοποίησε ο νεαρός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πάντι ΜακΝέιρ, εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο για τους Σκοτσέζους ο Άνια Ικέτσι που έκανε... παπάδες από τη δεξιά πτέρυγα, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στον Άαρον Χιουζ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, οι Σκοτσέζοι διατήρησαν τον έλεγχο και τελικά πέτυχαν το γκολ από στημένη φάση.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σκοτία: Γκόρντον (46' ΜακΓκρέγκορ), Γουίτακερ (78' Ράσελ), Μάρτιν (46' Μπέρα), Γκριρ, Φόρσιθ, ΜακΆρθουρ (63' Μόρισον), Φλέτσερ, Ρίτσι, Μαλόνεϊ (46' Νέισμιθ), Άνια, Φλέτσερ (63' Ρόουντς)
Βόρειος Ιρλανδία: ΜακΓκόβερν, ΜακΝέιρ, Χιουζ, Έβανς (81' ΜακΚάλοχ), Λάφερτι, Νόργουντ (69' Ντέιβις), Μπερντ (58' Χόντσον), Μαγκένις (75' Μακάι), Ριβς (70' ΜακΛάφλιν), Ντάλας, Γκριγκ (58' ΜακΚορτ)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: