Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Προχωράει για Κροάτες και Μαυρία!!

Έτοιμος να προχωρήσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Πέτριτς και του Σίλντενφελντ είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα προσπαθήσει να κρατήσει και τον Μαυρία στο ρόστερ του.

Προχωράει για Κροάτες και Μαυρία
Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως είναι ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ύστερα από τις πρόωρες επεκτάσεις των συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών, οι «πράσινοι» φέρονται έτοιμοι να κινηθούν και για τις ανανεώσεις του Μλάντεν Πέτριτς και του Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως και να έρθουν σε επαφή για την παραμονή του Χάρη Μαυρία.

Πριν από μερικές εβδομάδες ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του Κροάτη στόπερ και παρότι έχει παρατηρηθεί διαφορά στο οικονομικό επικρατεί αισιοδοξία ότι τελικά θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα παραμείνει στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Πέτριτς, όλα δείχνουν ότι απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, ώστε να μείνει και εκείνος στην ομάδα για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες το «τριφύλλι» αναμένεται να προσεγγίσουν την Σάντερλαντ για να κρατήσουν τον Χάρη Μαυρία. Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, αφού και ο διεθνής μεσοεπιθετικός επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Τέλος, δεν αποκλείεται να ανανεωθεί και το συμβόλαιο του Στέφανου Κοτσόλη, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια, καθώς είναι από τους παλαιότερους στο ρόστερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: