Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Αποκλεισμός για Παγδατή στο Μαϊάμι!

Την ήττα στον πρώτο προκριματικό γύρο του τουρνουά "Miami Open" από τον Σιμόνε Μπολέλι με 2-0 σετ γνώρισε ο Μάρκος Παγδατής και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Αποκλεισμός για Παγδατή στο Μαϊάμι
Πρόωρο αντίο είπε ο Μάρκος Παγδατής στο Miami Open. Ο Κύπριος τενίστας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Ιταλό Σιμόνε Μπολέλι και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) σε μόλις 64 λεπτά στον πρώτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην αμερικανική πόλη.

Στο πρώτο σετ, ο Παγδατής, αν και είχε τρεις άσους, δεν τα πήγε συνολικά καλά στο σερβίς, έκανε πολλά λάθη που του στοίχισαν τέσσερις πόντους και γενικά δεν δυσκόλεψε τον αντίπαλό του, καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάποιο break point. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Μπολέλι, που ήταν πολύ πιο σταθερός, «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του Παγδατή και πήρε το προβάδισμα με 1-0 (6-2).

Στη συνέχεια, ο Κύπριος παρουσιάστηκε καλύτερος, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία από τις τρεις ευκαιρίες που του δόθηκαν για να κάνει το break. Επίσης, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τις δύο από τις τρεις προσπάθειες του Ιταλού, με αποτέλεσμα να χάσει και το δεύτερο σετ με 6-2 , αλλά και τον αγώνα με 2-0 σετ. Έτσι, στη φάση των «64», ο Μπολέλι θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Βίκτορ Τροΐτσκι.

Πλέον και μετά την ήττα του Κοκκινάκη από τον Μπέρλοκ και την απουσία του Κύργιου, το τουρνουά στο Μαιάμι έχασε το… ελληνικό του χρώμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: