Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ο «νόμος» του Γεωργιάδη!!

Την αναδιοργάνωση -στο μέγιστο δυνατό βαθμό- του ΠΑΟΚ ενόψει πλέι-οφ θέλει να πετύχει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» θέσπισε κανονισμό λειτουργίας των αποδυτηρίων του «δικεφάλου»

Ο «νόμος» του Γεωργιάδη
Η ανάγκη μεταμόρφωσης του ΠΑΟΚ ενόψει πλέι-οφ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Και πρώτος απ’ όλους φυσικά το γνωρίζει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Γι’ αυτό επιδιώκει την όσο το δυνατό μεγαλύτερη αναδιοργάνωση της ομάδας, στην προσπάθεια να σωθεί τουλάχιστον ο στόχος της δεύτερης θέσης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο νέος τεχνικός του «δικεφάλου» θέσπισε κανονισμό αποδυτηρίων, αλλά και ομαδικής λειτουργίας. Δηλαδή ένα σύνολο κανόνων, στους οποίους προβλέπονται λεπτομέρειες σε θέματα όπως η ώρα άφιξης στην προπόνηση, η ομοιομορφία στις αποστολές, αλλά και πρόστιμα για τη χρήση κινητών σε αποδυτήρια και κατά την διάρκεια θεραπειών.

Εξάλλου, στην ίδια απόπειρα να γίνει πιο λειτουργική η ομάδα εντάσσεται και η απόφαση να κοπούν απ’ το ρόστερ οι Τζανδάρης, Σπυρόπουλος και Κατσικάς. Με τη λογική ότι θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των παικτών και στις προπονήσεις ο Γεωργιάδης να δουλεύει μονάχα με αυτούς που υπολογίζονται για τα επόμενα ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: