Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Θέλει Αντσελότι η Μάντσεστερ Σίτι!

Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι, ως πιθανός αντικαταστάτης του Μάνουελ Πελεγκρίνι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Θέλει Αντσελότι η Μάντσεστερ Σίτι

Το συμβόλαιο του Χιλιανού, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας την πρώτη του χρονιά ως προπονητής των «πολιτών», λήγει σε ένα χρόνο και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα χωρίς να έχει κερδίσει κάποιο τρόπαιο.

Οι διοικούντες της Σίτι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Πελεγκρίνι, έχοντας εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε. Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, έχουν ήδη προσεγγίσει τον Κάρλο Αντσελότι. Το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στη Ρεάλ Μαδρίτης κρίνεται αμφίβολο μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, με τη «βασίλισσα» να παραμένει 4 βαθμούς πίσω από τους «μπλαουγκράνα» στο «κυνήγι» του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Αντσελότι έχει κατακτήσει δύο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ ως προπονητής της Μίλαν, ενώ το 2010 πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του το νταμπλ ως τεχνικός της Τσέλσι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: