Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πελεγκρίνι: «Δύσκολα στην κορυφή»

Ελάχιστες πιθανότητες έχει η Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, που τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να ξαναβρεί τη φόρμα της.

Πελεγκρίνι: «Δύσκολα στην κορυφή»
Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά την εκτός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Λίβερπουλ με 2-1 και δήλωσε ότι η ομάδα του δύσκολα θα βρεθεί στην κορυφή.

Ο τεχνικός των «πολιτών», παραδέχθηκε πως η Τσέλσι σιγά-σιγά ξεφεύγει, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει.

«Χάσαμε τους τρεις βαθμούς ενώ η Τσέλσι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Μας ξεφεύγει σιγά-σιγά. Φυσικά και είναι πλέον δύσκολο να φτάσουμε στην κορυφή. Όμως εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και θα δούμε που θα μας πάει», ήταν τα λόγια του Χιλιανού προπονητή που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς και στο δοκάρι του Αγκουέρο.

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι όμως η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει επειδή σκόραρε δύο πολύ όμορφα και δύσκολα γκολ. Δεχθήκαμε πρώτοι γκολ όμως ισοφαρίσαμε άμεσα και είχαμε και δοκάρι με τον Αγκουέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δεν καταφέραμε να φτάσουμε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή», είπε ο 61χρονος τεχνικός που στο τέλος εξέφρασε την ανησυχία του επειδή η ομάδα του χάνει εύκολα τη μπάλα.

«Ανησυχώ επειδή χάνουμε τη μπάλα πολύ εύκολα. Σίγουρα η πίεση του αντιπάλου είναι μία αιτία, όμως υπάρχουν πολλά ακόμα να αναλύσουμε προκειμένου να βελτιωθούμε», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: