Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Κασιμάτης: «Λαχείο ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κασιμάτης. Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ το 1985, δηλαδή την τελευταία χρονιά που πήρε πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε στο studio του Metropolis 95,5 και μίλησε για την υπάρχουσα κατάσταση στον σύλλογο, τον Ιβάν Σαββίδη και για την ρύθμιση των χρεών.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πολλά πράγματά τον τελευταίο καιρό δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί σε εμπορευματοποίηση που καταλήγει σε τσέπες επιτήδειων ανθρώπων. Πρέπει υπάρχει κάθαρση στο ποδόσφαιρο και το κράτος πρέπει αντιμετωπίσει τα θέματα των στημένων αγώνων και της βίας».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι ο Σαββίδης είναι λαχείο για τον ΠΑΟΚ. Ήρθε σε μια εποχή δύσκολη για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα. Λυπάμαι που δεν έχει χαρεί κανένα πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ έχει ξοδέψει πολλά χρήματα. Ο κ. Σαββίδης είχε σχέση με το Ρωσικό πρωτάθλημα, στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το μειονέκτημα είναι το ότι δεν βρίσκεται συχνά εδώ . Από μακριά δουλειές δεν γίνονται. Αν διευθετηθεί το θέμα των χρεών, ελπίζω πως θα διαθέσει περισσότερο χρόνο στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι με τον Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει κάποιο τίτλο : «Ο κ. Σαββίδης αφιερώνει λιγότερο χρόνο στον ΠΑΟΚ από ότι πρέπει. Όταν απουσιάζει ακουμπάει σε ανθρώπους που καμιά φορά δεν είναι αυτοί που πρέπει να είναι. Ο Ζαγοράκης έκανε πολύ μεγάλο καλό στον ΠΑΟΚ, που έφερε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Ο κόσμος τον βοήθησε ηθικά και υλικά, έγινε το πρόσωπο εκείνης της εποχής αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Ο ΠΑΟΚ εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει πάρει τίποτα. Ομάδες ιστορικές όπως ο Άρης και η ΑΕΚ πέσανε γιατί δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος σαν τον Σαββίδη να τις στηρίξει. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, να μπορέσει να ανταμειφθεί η προσπάθεια που κάνει».

Για την ρύθμιση των χρεών και προπονητικό της θέρμης: «Προσπαθεί ο Σαββίδης να δημιουργήσει έναν υγιή ΠΑΟΚ. Άρα πιστεύω ότι εφόσον λυθεί το θέμα των χρεών θα προχωρήσει και το θέμα με το προπονητικό στη Θέρμη. Έχω την εντύπωση ότι θα πληρώσει και δεν θα κάνει πίσω. Οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα ήταν εξοντωτικά για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει μόνο το πρωτογενές κεφάλαιο και είναι επιχείρηση που δίνει χαρά σε 2 εκ. φιλάθλους και αυτό βοηθά την Ελληνική κοινωνία. Είναι μια ιδέα και μια ιστορία υπάρχουν άνθρωποι που όλοι τους την ζωή την περάσαν για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης θα κάνει προπονητικό κέντρο μετά τα χρέη. Όταν ο πρόεδρος έχει καλού ς συμβούλους γίνεται από τους καλύτερους στον κόσμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΣ ΠΑΟΚ γιατί σε μια δύσκολη περίοδο άρχισε να έχει επιτυχίες και είναι πολύ σημαντικό για ένα ιστορικό σωματείο με πολλά παιδιά να φέρνει τίτλους. Ελπίζω το μέλλον να είναι ακόμα καλύτερο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΟ METROPOLIS 95,5 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: