Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Πασσαλής: «Όσο κι' αν πονάει ο Πανσερραϊκός είναι το φαβορί για την άνοδο»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Δημήτρη Καννελάκη και Κυριάκο Κύρτσο φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής. Ο κύριος Πασσαλής μίλησε για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Άρη και Πανσερραϊκό (04/04, 16:00, «Κλεάνθης Βικελλίδης»)

Αναλυτικά όσα έιπε:

«Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη αφού θα πλησιάσουμε στον πόντο τον Πανσερραϊκό, σε αντίθετη όμως περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε, αποχαιρετάμε την άνοδο.

Για το πώς θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες στο «τερέν» του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Από τη φύση τους είναι δύο ομάδες επιθετικές και μαζί με την Καβάλα είναι οι πιο σταθερές στον όμιλο. Στο αυριανό παιχνίδι ο Άρης θα έχει την εδαφική υπεροχή και ο Πανσερραϊκός θα χτυπήσει το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις. Θα είναι ένα σφιχτό παιχνίδι με τον Άρη να πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις όσες ευκαιρίες θα του δωθούν στην αναμέτρηση. Κάτι που παρατήρησα στις τελευταίες προπονήσεις είναι ότι στον Άρη δίνουν έμφαση στις στημένες φάσεις, τόσο στα πλάγια άουτ, όπου υπάρχουν και τα «μεγάλα χέρια» όσο και στις στημένες εκτελέσεις».

«Το να βρεθεί μία ομάδα μπροστά στο σκορ της δίνει ένα προβάδισμα, όποιες και να είναι οι συνθήκες του παιχνιδιού.Πολύ σημαντικ είναι πως θα προετοιμαστούν ψυχολογικά οι παίκτες των δύο ομάδων».

Για την παρουσία του κόσμου και για το μεγάλο παρών που θα δώσει στο αυριανό ντέρμπι: «Ο κόσμος πρέπει να υπομονετικός και να ωθήσει την ομάδα μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για τη νίκη, που αποτελεί μονόδρομος».

Μία εκτίμηση για την κατάληξη του παιχνιδιού: «Κατά την άποψη το σκορ θα πάει στο γκολ... »

Τέλος, ο Πέτρος Πασσαλής είπε με βαρδιά την καρδιά: «Ακόμη και εάν ο Άρης νικήσει, το φαβορί για την άνοδο όσο κι’ αν πονάει αυτό είναι ο Πανσερραϊκός!»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: