Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η αισιοδοξία του Φαν Χάαλ για τον τίτλο!!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έπλεξε το εγκώμιο του Μαρουάν Φελαϊνί και ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου να μην ξεγράφουν από τώρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι ενώ έχουν και ένα παιχνίδι περισσότερο από τους «μπλε» ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Άστον Βίλα ότι όσο η ομάδα του θα έχει μαθηματικές ελπίδες όλα μπορούν να γίνουν.
«Πετύχαμε μια καθοριστική νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ όμως η μάχη για την τετράδα είναι ακόμα ανοιχτή. Κυνηγάμε και την Μάντσεστερ Σίτι στη 2η θέση, η οποία αν νικήσουμε την Αστον Βίλα θα νιώσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση» τόνισε ο Φαν Χάαλ αφού πρώτα ανέλυσε το σκεπτικό για την κατάκτηση του τίτλου ενώ ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον Φελαϊνί:
«Είχα ακούσει πάρα πολλά αλλά τον γνώρισα εδώ. Από την πρώτη προπόνηση έκανε ότι του ζητούσα και αν παρατηρήσατε όποτε δεν ήταν τραυματίας ή άρρωστος πάντα ήταν βασικός στην ομάδα. Μόνος του το κατάφερε και δεν βρίσκω τρόπο αυτή την στιγμή να τον βγάλω από την ομάδα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: