Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ο ΑΡΗΣ την ευθύνη...!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr λίγα πράγματα και...ξεκάθαρα
Έξι ματς έχουν μείνει ως το τέλος της σεζόν, τα εξής τρία. ΑΡΗΣ-Πανσερραικός, Καβάλα-Πανσερραικός, ΑΡΗΣ-Καβάλα. Κόντρα στον ΑΡΗ βέβαια και ο Φιλώτας θα σκυλιάσει, αλλά αυτά τα 3 παιχνίδια θα κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό και την άνοδο τουλάχιστον απευθείας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πλέον- αν εφαρμοστούν βέβαια από την ΕΠΟ οι κανονισμοί- ότι και η δεύτερη θέση  θα δώσει θέση για άνοδο. Τον Ιούλιο όμως και στον ΑΡΗ δεν υπάρχει υπομονή για ως τότε...
 
Επειδή όμως μιλάμε για ΕΠΟ και Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος και για αυτό ο ΑΡΗΣ πρέπει από την πλευρά του να κάνει το καθήκον του και να πάρει την πρώτη θέση.
 
Σε ελάχιστες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια που η ομάδα πήρε την κάτω βόλτα κατάφερε να πάρει τα κρίσιμα ματς στην έδρα της ή μακριά από αυτή. Το Σάββατο ο ΑΡΗΣ πρεπει να νικήσει και αν δεν το κάνει θα είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την μη άνοδο.
 
Είναι ξεκάθαρα ευθύνη του ΑΡΗ και κατ' επέκταση διοίκησης, προπονητικού τιμ και παικτών αν δεν τα καταφέρει. Έχω καταγράψει ουκ ολίγα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Θα συνεχίσω να το κάνω. Κάποιοι αρχίζουν και ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ.
 
Είναι είτε στημένος, είτε άσχετος είτε ανίδεος, όποιος δεν αντιλήφθηκε το γιατί (πέρα από τα δικά του λάθη που είναι υπαρκτά) ο ΑΡΗΣ διαλύθηκε σε αντίθεση με άλλες ομάδες. Πολλοί φυσικά παρασύρθηκαν από την προπαγάνδα εντός των τειχών, αλλά δεν είναι της ώρας.
 
Η διαιτησία φέτος είναι πρόβλημα επίσης μεγάλο. Όχι γιατί...αδικεί τον ΑΡΗ, αλλά γαιτί ευνοεί σκανδαλωδώς τους ανταγωνιστές του. Δεν το αναλύω παραπάνω, άλλωστε το έχω κάνει εκτενέστατα και με διευθύνσεις και ονόματα.
 
Στο παιχνίδι όμως με τον Πανσερραικό και στην υπόθεση άνοδος δεν υπάρχει δικαιολογία- διαιτησία. ΑΝ ο ΑΡΗΣ αδικηθεί στο ματς με τις Σέρρες ή δεν ανέβει ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ. Τα όσα καταγράφουμε (και έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε) δεν αποτελούν δικαιολογία και μην το δει κανείς έτσι. Αποτελούν έναυσμα ξυπνήματος και προάσπισης των συμφερόντων του συλλόγου.
 
Ο ΑΡΗΣ έχει μόνο ένα αποτέλεσμα στο ματς με τις Σέρρες και μόνο ένα αποτέλεσμα στο τέλος τις σεζόν. ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ. 
 
Τα παραπάνω αφορούν τις ευθύνες περισσότερο σε διοικητικό κομμάτι. Στο αγωνιστικό επιτέλους οι παίκτες του ΑΡΗ μπροστά σε ένα γεμάτο Βικελίδης πρέπει να αποδείξουν ότι καλώς φοράνε αυτή την φανέλα, καλώς αμείβονται και τους συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες, καλώς από τον Γενάρη και έπειτα (προ)πληρώνονται τους μισθούς και τα συμβόλαιά τους, καλώς θέλουν και τη νέα σεζόν να φοράνε την φανέλα του ΑΡΗ. Πάθος και το μάτι να γυαλίζει απαιτείται από το πρώτο λεπτό. Και για να το συνδέσω με το γεγονός ότι δεν τα κατάφερνε ο ΑΡΗΣ τα προηγούμενα χρόνια, θα σημειώσω ότι αυτή την φορά οι καλύτεροι παίκτες, η καλύτερη ομάδα είναι ο ΑΡΗΣ και θα έχουν στο πλευρό τους 15000 κόσμο. Δεν υπάρχει... άγχος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχουν διαιτητές και επόπτες, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη... 
 
Μετά μπορούμε να δούμε και τα υπόλοιπα...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: