Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Παντζιαράς: «Στον Άρη πρέπει να ζεις με την πίεση»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»  φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Δόξα Δράμας, Ανδρέας Παντζιαράς, ο οποίος σχολίασε το αυριανό ντέρμπι του Άρη με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας ότι οι «κίτρινοι» πρέπει να πάρουν πάση θυσία τη νίκη.

«Για τον Άρη είναι ένας τελικός και οι τελικοί είναι για να κερδίζονται. Παίζει στο σπίτι του με τον κόσμο στο πλευρό του και αύριο μπορεί να νικήσει, ώστε να κάνει βήμα για την άνοδο. Πάντως υπήρχε πολύ χρόνος για τον Άρη να χτιστεί, όμως έγιναν κάποια λάθη, αλλά από τον Δεκέμβρη με την προσθήκη έμπειρων παικτών η ομάδα άλλαξε προς το καλύτερο, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους και θα είναι κρίμα αν ο Άρης δεν πετύχει τον στόχο της ανόδου. Σίγουρα υπάρχει πίεση για τις δύο ομάδες. Όταν φοράς τη φανέλα του Άρη πρέπει να ζεις με την πίεση και να μπορείς να τη διαχειριστείς».

Για τον Πανσερραϊκό: Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια, με παίκτες έμπειρους, με έναν πολύ καλό προπονητή και δεν μπορείς κανείς να αμφισβητήσει το έργο που έχουν κάνει και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ο Πανσερραϊκός είναι πιο ομάδα, ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και έχει σταθερό κορμό από την αρχή της χρονιάς. Αντίθετα ο Άρης στηρίζεται στην ποιότητα ορισμένων παικτών κι όχι στην ομαδικότητα».

Για την ομάδα του τη Δόξα Δράμας. «Είναι μεγάλη ομάδα, ιστορικός σύλλογος και κάθε Κυριακή παίζει για την αξιοπρέπειά της. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με όλους που εργάζονται για τον σύλλογο, ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και χτίζουμε κάτι καλό και βάζουμε τις βάσεις για του χρόνου, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στην Football League.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: