Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Με Μιλούνοβιτς για... παραμονή!!

Ένα πρόβλημα λιγότερο θα έχει ο Γιώργος Παράσχος στο κρίσιμο ματς του Πλατανιά κόντρα στην Βέροια, αφού ο Λούκα Μιλούνοβιτς συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Εκτός οι… γνωστοί πέντε.

Με Μιλούνοβιτς για... παραμονή
Λιγότερο σοβαρές απ’ ότι αρχικά φάνηκαν αποδείχτηκαν οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Λούκα Μιλούνοβιτς στην χθεσινή προπόνηση του Πλατανιά.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αποχώρησε απ’ την χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, όμως τελικά δεν τον κράτησαν εκτός από την αποστολή των Κρητικών για το εντός έδρας ματς κόντρα στη Βέροια, στο οποίο θα διεκδικήσουν κρίσιμο τρίποντο για την παραμονή τους.

Αντίθετα, οι Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης και Ζιλβάν έμειναν εκτός λόγω των τραυματισμών τους, ενώ οι Μαχλελής και Τσουράκης δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω επεμβάσεων που έκαναν για το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που έχουν υποστεί.

Αναλυτικά η αποστολή:
Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Νέπλιακ, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φιγκέιρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: