Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Αλλαγμένη ΑΕΚ!!

Χωρίς κόσμο, αλλά με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί η ΑΕΚ με τον Άλιμο. Ενόψει πλέι-οφ, ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει να προχωρήσει σε συγκρατημένο rotation στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας.

Αλλαγμένη ΑΕΚ
Το (κεκλεισμένων των θυρών) παιχνίδι με τον Άλιμο δεν είναι αδιάφορο για την ΑΕΚ.

Πέραν του σοβαρού χαρακτήρα που θέλει να διατηρήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, η «Ένωση» θέλει να κλειδώσει και το βαθμολογικό πλεονέκτημα των εννέα πόντων για τα πλέι-οφ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ο Τραϊανός Δέλλας δε θα κάνει -σε συγκρατημένο έστω βαθμό- rotation.

Έχοντας χρησιμοποιήσει τον Βούρα στα τελευταία παιχνίδια, ο «Κολοσσός» δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής το Σάββατο και στον Φώτη Καραγκιολίδη. Μπροστά απ’ την άμυνα δε (όπου θα χρησιμοποιηθεί η τετράδα Μπακάκη, Τζανετόπουλου, Λαμπρόπουλου και Σοϊλέδη) θέση διεκδικεί, ως παρτενέρ του Ανάκογλου, και ο Φαγέ.

Κατά τ’ άλλα, οι θέσεις των εξτρέμ θα καλυφθούν με δυο εκ των Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Ντούνη, το ρόλο του δεκαριού διεκδικούν οι Γροντής και Ζόριτς, ενώ «παίζεται» και το ποιος εκ των Αραβίδη και Κρισάντους θα ξεκινήσει ως προωθημένος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: