Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διπλή «κανονιά» στα βραβεία του μήνα!!

Η αγωνιστική ανάκαμψη της Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα φάνηκε και στα βραβεία του καλύτερου παίκτη και του καλύτερου προπονητή της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Μάρτιο, με τους Ολιβιέ Ζιρού και Αρσέν Βενγκέρ να παραλαμβάνουν αντιστοίχως τα βραβεία τους.
Καλύτερος παίκτης και καλύτερος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Μάρτιο ανακηρύχθηκαν αντίστοιχα οι Ολιβιέ Ζιρού και Αρσέν Βενγκέρ, κάνοντας το απόλυτο για την Άρσεναλ.
Ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» πέτυχε πέντε γκολ σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια των Λονδρέζων τον περασμένο μήνα, βάζοντας παράλληλα τέλος στα «όνειρα» του Χάρι Κέιν για τρίτη σερί κατάκτηση του βραβείου του καλύτερου παίκτη, κάτι που θα αποτελούσε ρεκόρ.
Την ίδια ώρα, ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα. Ο Βενγκέρ κατάφερε να κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» τον Μάρτιο, με νίκες επί των Έβερτον (2-0), ΚΠΡ (2-1 εκτός), Γουέστ Χαμ (3-0) και Νιούκαστλ (2-1 εκτός).
Οι συνολικά 12 βαθμοί που κέρδισε, οδήγησαν την Άρσεναλ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις έναν βαθμό πίσω από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: