Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Αινιγματικός σε… όλα ο Μπελινέλι!


Αρκετά ερωτηματικά άφησε ο Μάρκο Μπελινέλι αναφορικά με το μέλλον του, αλλά και τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Αινιγματικός σε… όλα ο Μπελινέλι
Ούτε για το μέλλον του, ούτε ακόμα και για την εθνική ομάδα της Ιταλίας δεν είναι σε θέση να απαντήσει ο Μάρκο Μπελινέλι, μιλώντας στην «Corriere dello Sport».

Από τη μία, ο 29χρονος γκαρντ δεν γνωρίζει σε ποια ομάδα θα τον βρει η επόμενη σεζόν, αφού το καλοκαίρι μένει free agent από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να γνωρίζει για το αν θα είναι διαθέσιμος στην «σκουάντρα ατζούρα» για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

«Μίλησα με τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζάνι, ενώ και η ομοσπονδία ήδη γνωρίζει για τη σωματική μου κατάσταση, αλλά και για τους όρους του συμβολαίου μου. Θα ήθελα να παίξω στο Ευρωμπάσκετ, όμως θα πρέπει να περιμένω το τέλος της σεζόν για να δω σε τι κατάσταση θα είμαι. Δεν μπορώ να πω από τώρα πως θα είμαι στο 100% για να παίξω», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Μπελινέλι.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός διεθνής ερωτήθηκε για το μέλλον του, καθώς μένει free agent το καλοκαίρι: «Το μέλλον μου είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Είμαι 29 ετών, δηλαδή όχι τόσο νέος και δεν το κρύβω πως τα χρήματα παίζουν ρόλο. Θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλό επίπεδο, ώστε να γίνω καλύτερος παίκτης. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Το NBA είναι περίεργο και γι’ αυτό είναι αδύνατο να πω από τώρα πως θα παραμείνω στους Σπερς. Θα πρέπει να περιμένω το τέλος της σεζόν γι’ αυτό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: