Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

«Να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας και μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και την κατάσταση στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:
«Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα καλό αθλητικό παιχνίδι με αθλητική συμπεριφορά και εύχομαι να κερδίσει ο Άρης. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι και ο Άρης κυνηγάει την άνοδο ενώ θα έπρεπε να την έχει εξασφαλίσει από καιρό».
Για τις γκέλες του Άρη:
«Είναι αδιανόητο να χάνουμε δυο φορές από την Δόξα Δράμας και ιδιαίτερα στην έδρα μας. Τα πράγματα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και πρέπει αύριο να κερδίσουμε».
Για τις ελπίδες του Άρη:
«Οι ελπίδες μας για την διάκριση είναι πολλές αρκεί να βοηθήσουμε την ομάδα με τις φωνές μας και οι παίκτες να αποδώσουν τα αναμενόμενα».
Για την εμβέλεια του Άρη:
«Κάθε σύλλογος έχει τον δικό του στόχο και σκοπό. Εμείς ιστορικά συμπληρώσαμε 101 χρόνια και πρέπει αυτοί που συνέβαλλαν σε αυτόν τον σύλλογο να βοηθήσουν όλοι, από την θέση του ο καθένας».
Για τον κόσμο του Άρη:
«Εγώ συμβουλεύω όλο τον κόσμο να είναι στο γήπεδο. Είμαστε μεγάλος σύλλογος και πρέπει έτσι να παρουσιαστούμε. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο».
Για την εκδήλωση του Άρη:
«Ήταν μια ιστορική διάκριση που τιμήθηκαν κάποιοι αλλά υπάρχουν 100αδες άτομα που δεν τιμήθηκαν όπως θα έπρεπε. Εγώ θα ήθελα να τιμηθούν άνθρωποι που πραγματικά ανάλωσαν πολύ χρήμα και χρόνο στην ομάδα. Άτομα όπως ο Μπέλος για εμένα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του Άρη».
Για την στάση του Super 3:
«Έχω περάσει πολλά από αυτό τον σύνδεσμο και μου έχουν διαλύσει ακόμα και το αυτοκίνητο αλλά όταν βλέπω εκείνα τα παιδιά που μου λένε «συγγνώμη» χαίρομαι και φυσικά το ανθρώπινο λάθος συγχωρείται».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: