Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

«Πιο ομάδα ο Πανσερραϊκός»

Για τον αυριανό αγώνα στο «Βικελίδης» μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Κώστας Καλλιμάνης. Ο παλαίμαχος άσος τόσο του Πανσερραϊκού, όσο και του Άρη αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, έκανε τις εκτιμήσεις του για το ματς δίνοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα στα «λιοντάρια» τονίζοντας ότι είναι πιο... ομάδα.

«Οι δύο ομάδες δεν πρέπει  να είναι στη Γ' Εθνική. Είναι ένας τελικός και για τις δύο. Είναι ένα ματς που για μένα είναι όποιος βγάλει πάθος και το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει. Αν ο Αρης καταφέρει να αποβάλει την πίεση που θα έχει από τον κόσμο, νομίζω ότι ίσως καταφέρει να κερδίσει. Ο Αρης κερδίζει, αλλά βλέπω ότι δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κερδίζει με δυσκολία, αλλά είναι ένας τελικός και ένα παιχνίδι που όλα μπορούν να συμβούν», είπε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Αν ο Αρης σκοράρει πρώτος, θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Αν δε βάλει γκολ όσο περνάει η ώρα θα είναι πιο βατά τα πράγματα για τον Πανσερραϊκό. Αυτό που είδα παρακολουθώντας τον είναι ότι είναι ομάδα. Είναι μια οικογένεια και το βγάζουν στο γήπεδο και στους πανηγυρισμούς. Είναι μια ομάδα που  φέτος έχει φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και ίσως για αυτό έχει ένα μικρό προβάδισμα».

Όσο για τη μάχη της κατηγορίας; «Όλοι θέλουν να κερδίσουν και τους δύο, ο ανταγωνισμός και  η πίεση είναι πιο μεγάλη. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: