Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ώρα για… Klassiker!!

Ντόρτμουντ και Μπάγερν αναμετρώνται στο πολύ μεγάλο ματς της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga. Το λεγόμενο… der Klassiker. Κυνηγούν την Ευρώπη οι Βεστφαλοί, με ελλείψεις οι Βαυαροί.

Ώρα για… Klassiker
Δεν θα κρίνει τον τίτλο, δεν πρόκειται για ομάδες με ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα, αλλά ένα Ντόρτμουντ-Μπάγερν ήταν, είναι και θα είναι το κλασικό ντέρμπι στη Γερμανία. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είναι δέκατοι και απέχουν 31 ολόκληρους βαθμούς από τους πρωτοπόρους αντιπάλους τους. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη, θα παίξει χωρίς Πίστσεκ, Σαχίν, Γκρόσκροϊτς και Κιρχ. Οι Βαυαροί, που παρά την ήττα από τη Γκλάντμπαχ είναι στο +10 από τον… δεύτερο, θα έχουν πολλές ελλείψεις, καθώς νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ και Πισάρο. Η παράδοση λέει πως σε 90 ματς για την Bundesliga η Ντόρτμουντ έχει 23 νίκες, η Μπάγερν 29, ενώ 28 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Η δεύτερη Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την ουραγό Στουτγκάρδη και η Λεβερκούζεν το Αμβούργο που είναι τρίτο από το τέλος, η τρίτη Γκλάντμπαχ δοκιμάζεται στην έδρα της Χόφενχαϊμ, ενώ η Σάλκε σε αυτή της Άουγκσμπουργκ.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/4 (16:30)
Λεβερκούζεν-Αμβούργο
Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη
Χόφενχαϊμ-Γκλάντμπαχ
Βέρντερ Βρέμης-Μάιντς
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ανόβερο
Φράιμπουργκ-Κολωνία
Ντόρτμουντ-Μπάγερν (19:30)

Κυριακή 5/4
Άουγκσμπουργκ-Σάλκε (16:30)
Χέρτα Βερολίνου-Πάντερμπορν (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (28η)

Παρασκευή 10/4 (21:30)
Ανόβερο-Χέρτα Βερολίνου

Σάββατο 11/4 (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Σάλκε-Φράιμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ
Μάιντς-Λεβερκούζεν
Πάντερμπορν-Άουγκσμπουργκ
Αμβούργο-Βόλφσμπουργκ (19:30)

Κυριακή 12/4
Κολωνία-Χόφενχαϊμ (16:30)
Στουτγκάρδη-Βέρντερ Βρέμης (18:30) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: