Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τα… αλλάζει ο Αναστασίου!!

Εκτός αποστολής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης άφησε ο Γιάννης Αναστασίου τους Νίνη και Μέντες, ενώ συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Βαλμίρ Μπερίσα που ενδέχεται να πάρει μια ευκαιρία.

Τα… αλλάζει ο Αναστασίου
Πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς πραγματοποιεί ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και άφησε εκτός αυτής τόσο τους Νίνη και Μέντες που είχαν αγωνιστεί κόντρα στη Βέροια, όσο και τον Κουτρουμπή.

Αντίθετα, συμπεριέλαβε τον Βαλμίρ Μπερίσα ο οποίος τα πήγε πολύ καλά την περασμένη εβδομάδα με τους «μικρούς» της Σουηδίας κι ενδεχομένως να πάρει μια ευκαιρία στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μέντες, Νίνης, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μπούι, Ντίνας και Αγγελόπουλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: