Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Έχασε έδαφος ο Νομπόα!!

Ταλαιπωρημένος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του Εκουαδόρ είναι ο Κριστιάν Νομπόα και πιθανόν να χάσει το ματς με τη Skoda Ξάνθη. Ο τεχνικός διευθυντής θα φέρει τον Λόρια.

Έχασε έδαφος ο Νομπόα
Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Κριστιάν Νομπόα την Κυριακή στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Skoda Ξάνθη για την 30η αγωνιστική της Super League. O 29χρονος μέσος δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματωθεί σήμερα.

Ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Μόσχας είναι κουρασμένος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του Εκουαδόρ, ενώ συνυπολογίζεται ότι έκανε υπερατλαντικά ταξίδια. Εκτός του ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ενώ σήμερα αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Επιπλέον, δεν έχει παρακολουθήσει αρκετά από εντατικά μαθήματα του Γιώργου Γεωργιάδη, που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στη μετά-Αναστασιάδη εποχή.

Στο θέμα του Γκεόργκι Λόρια η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι έχει μειωθεί με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα. Πάντως και συμφωνία να υπάρξει θα πρέπει να βρεθεί τεχνικός διευθυντής για να την επικυρώσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: