Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

«Άλλοι ορίζοντες στον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του Α.Σ ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαιάδης και μίλησε για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον καινούριο κύκλο στον ΠΑΟΚ:
« Σίγουρα γίνεται κάτι από την στιγμή που θα φύγουν τα χρέη του ΠΑΟΚ. Θα γίνει μια επανεκκίνηση ειδικά για την ΠΑΕ καθώς ο Ερασιτέχνης δεν χρωστάει ούτε μια δραχμή. Ξεκινάει από μηδενική βάση η ομάδα και μετά θα υπάρχουν άλλοι ορίζοντες για τον ΠΑΟΚ».
Για την ένταση που δημιουργήθηκε στην Γενική Συνέλευση:
«Προκλήθηκε η ένταση αλλά μιλήσαμε για ένα θέμα που δεν έχει προκύψει ακόμα. Θα συγκροτηθούμε ως σώμα αν προκύψει κάτι και θα συζητήσουμε. Δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο και το όνομα του «Χρυσού» συζητήθηκε επειδή πέρυσι πάρθηκε μια διαφήμιση. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το τμήμα που βρίσκεται αγωνιστικά προ των τελικών. Ο κ. Ανδρέου θέλει να προετοιμαστεί και να δημιουργήσει την ομάδα καθώς σκοπεύει να παίξει και στο αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να γίνει προγραμματισμός».
Για τα χρήματα που παίρνει ο ερασιτέχνης από την ΠΑΕ:
«Υπογράφθηκε ένα μνημόνιο από τον κ. Σαββίδη με τον Ερασιτέχνη το 2012. Ελπίζω πως με τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη να αλλάξει η σχέση ΠΑΕ και Α.Σ».
Για το αν υπάρχει θέμα ανακαίνισης της Τούμπας μετά την πληρωμή των χρεών:
«Αυτό είναι πολύ πρώιμο. Προέχει ο Ερασιτέχνης να γεμίσει τις ακαδημίες και να διοικήσει το αγωνιστικό. Πρέπει να συνεχίσει ο σύλλογος να δημιουργεί τις υποδομές του».
Για το γεγονός πως το Πόλο βρίσκεται στο φάιναλ φορ:
«Είναι μεγάλη επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές υποδομές και μπορεί να πετύχει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: