Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Αρνηση από Βρύζα!!

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα το περασμένο καλοκαίρι. Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε τις μετοχές από τον Γιώργο Αρβανιτίδη και ξαφνικά η Βέροια άλλαξε σελίδα. Ο κ. Καρυπίδης ουδέποτε ήταν άνθρωπος που υποστήριξε ότι ξέρει τα πάντα. Ήθελε να εμπιστεύεται ανθρώπους που τους θεωρούσε καλύτερους από αυτόν, σε ότι αφορά το θέμα. ποδόσφαιρο. Έστω και αν είναι ίσως ο μοναδικός μεγαλομέτοχος ομάδας αυτή την στιγμή, που όχι απλά παίζει για το χόμπι του, αλλά έχει και δελτίο σε ερασιτεχνική ομάδα!

Ο κ. Καρυπίδης είχε αποφασίσει να εμπιστευτεί τον Κίκε Ερνάντεθ ως τεχνικό διευθυντή και τον Χοσέ Γκρανέρο ως προπονητή. Προχώρησε με το ισπανικό μοντέλο, με το οποίο είχε ξεκινήσει η προηγούμενη διοίκηση και μάλιστα εξάντλησε κάθε περιθώριο για να τους στηρίξει. Είδε πως. δεν πάει παρακάτω και πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Εκτός από κόουτς όμως ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας έψαχνε και έναν γενικό κουμανταδόρο. Έναν τεχνικό διευθυντή, που θα είχε εμπειρία διοίκησης και φυσικά θα ήξερε να «χτίσει» μία ομάδα. Από την ώρα που πληροφορήθηκε πως οριστικά ο Ζήσης Βρύζας δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να κάνει την κίνηση του.

Θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό

Πριν από λίγες ημέρες, ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας συζήτησε με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο να αναλάβει την ίδια θέση στην «βασίλισσα». Ήταν μάλιστα σαφές από την πλευρά του, ότι αυτό που θέλει είναι έναν άνθρωπο που θα εμπιστεύεται και αυτός ήταν σίγουρα ο Βρύζας, ώστε να αφήσει την ομάδα πάνω του, με τον ίδιο να έχει απλώς τον ρόλο του χρηματοδότη. Ο Ζήσης Βρύζας ευχαρίστησε τον κ. Καρυπίδη, όμως φέρεται να υποστήριξε πως θέλει να κάνει πλέον κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και κατά συνέπεια αρνήθηκε την πρόταση. Πάντως είναι βέβαιο ότι ο κ. Καρυπίδης ψάχνει για έναν τέτοιο άνθρωπο, που θα αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή και θα μπορέσει να καθοδηγήσει την ομάδα της Βέροιας. Απλώς θέλει να είναι προσεκτικός στην επιλογή του, προσλαμβάνοντας πιθανώς έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: