Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

«Δώρο Θεού ο Σαββίδης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και μίλησε για την κατάσταση στον σύλλογο και το όραμα του Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ξεκινήσαμε από το 1998 και συνεχίζουμε. Ξεκινήσαμε με μαύρα μαλλιά και τώρα έχουμε άσπρα όμως ο ΠΑΟΚ μας δίνει ζωή. Είμαστε κοντά στο κλείσουμε 20ετία και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν είχε μεγαλομέτοχο όπως τώρα, ο κ. Σαββίδης έχει δώσει έναν απίστευτο αριθμό χρημάτων και περιμένει να αποπληρώσει και τα χρέη ώστε να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ από το μηδέν. Ο κ. Κατσαρής κάνει καλά την δουλειά του και ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε έριδα στο συμβούλιο. Είμαστε υπόδειγμα συλλόγου και υπάρχει υγεία».
Για το αθλητικό κέντρο:
«Ο αναπτυξιακός νόμος να δίνονται οι χώροι νομίζω πως ήταν προσωπική επιτυχία του κ. Σαββίδη. Τώρα περιμένει να αποπληρωθούν τα χρέη και μετά θα προχωρήσει σε άλλες επενδύσεις. Είχε πολλές υποσχέσεις αλλά δεν τον άφηναν να πληρώσει. Ήρθε αυτή η κυβέρνηση, έκανε τον νόμο και θα πάρει και το κράτος πολλά λεφτά. Παλιότερα μας έλεγαν να μην φοβόμαστε όμως δεν έκαναν τίποτα. Ήρθε η νέα κυβέρνηση και δεν βοηθάει μόνο εμάς αλλά 6.500 επιχειρήσεις. Όποιοι θέλουν να πληρώσουν ας πάνε και σίγουρα θα πληρώσει και ο ΠΑΟΚ».
Για την νέα Τούμπα:
«Θέλουμε να δούμε πως θέλει να το φτιάξει ο μεγαλομέτοχος. Εμείς ως Α.Σ ΠΑΟΚ είμαστε δίπλα του. Έχουμε αποδείξει πολλές φορές πως η συνεργασία μας είναι άψογη και ειδικά εγώ που βρίσκομαι στο διοικητικό συμβούλιο δεν έχω κανένα παράπονο. Οτιδήποτε γίνεται είμαι παρών και με ρωτάνε και σε οτιδήποτε και να συμβεί έχουμε φωνή ως Ερασιτέχνης στο συμβούλιο της ΠΑΕ. Με τους ανθρώπους έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση και σε περίπτωση που ο κ. Σαββίδης θέλει να δει και το θέμα του γηπέδου, θα το δούμε όλοι και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως περνάει και μέσα από την Γενική Συνέλευση. Από την στιγμή που υπάρχει ο λαός του ΠΑΟΚ οτιδήποτε γίνει, θα γίνει με συνέπεια και σωστή κατεύθυνση».
Για την βοήθεια που έχει προσφέρει ο Σαββίδης σε ΚΑΕ και Α.Σ:
«Είχαμε συμφωνήσει 600.000 για πέντε χρόνια μόλις είπαμε τον κ. Σαββίδη πως πρέπει να πάρουμε λίγα παραπάνω μας ρώτησε πόσα και τελικά μας έδωσε κοντά στις 800.000 ευρώ. Έχει δώσει ένα πολύ σεβαστό ποσό και στην ΚΑΕ και είναι κοντά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι δώρο Θεού αυτός ο άνθρωπος και ήρθε την πιο κρίσιμη στιγμή. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα οικονομικό πάντα το λύνει ο Ιβάν Σαββίδης».
Για τις σκέψεις του Σαββίδη:
«Αυτή την στιγμή σκέφτεται τα χρέη του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα ανοίγει ο δρόμος για να κάνει τον ΠΑΟΚ όπως ονειρεύεται. Δεν θα γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και η προσπάθεια θα είναι συλλογική. Ξεχρεώνοντας ο ΠΑΟΚ θα γίνει η ομάδα ξανά από την αρχή. Όταν δεν υπάρχουν χρέη μπορείς να στήσεις μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών σου».
Για τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη:
«Αναμένεται ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ο Προύσαλης ξέρει το αντικείμενο και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Υπάρχει το χάντμπολ όπου θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα, στο Πόλο κυνηγάμε την έκπληξη στο κύπελλο και βέβαια υπάρχει το στοίχημα του πρωταθλήματος στο βόλεϊ. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πιστεύω πως θα σηκώσουμε το τρόπαιο. Μακάρι να έρθει και άλλος κόσμος και νέα παιδιά για να προσφέρουν στον σύλλογο. Ο Α.Σ είναι πάντα ανοιχτός. Προσπαθούμε πάντα να βρούμε την λύση σε όλα τα θέματα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: